Soru ps3 le tablete görütnü verilirmi

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
arkadaslar aklimda bişey var kendime ekranli bi ps 3 setupu yapmak istiyorum tasinabilir olmasi lazim ekran bakiyorumda yokmu soyle hdmili ufak bi ekran veya hdmi to micro usb kablosu ile tablete görüntü verebilirmiyim sizce bu mümkündür

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,293
Sanırım bu yöntem ile yapabilirsin.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,741
arkadaslar aklimda bişey var kendime ekranli bi ps 3 setupu yapmak istiyorum tasinabilir olmasi lazim ekran bakiyorumda yokmu soyle hdmili ufak bi ekran veya hdmi to micro usb kablosu ile tablete görüntü verebilirmiyim sizce bu mümkündür
Tablete normalde görüntü veremezsiniz. Zira cihazdaki görüntü girişi değil çıkışıdır. Ancak arkadaşın dediği gibi video capture kartı ile yansıtabiliyorsunuz.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Yukarıda anlatılan Capture Card yönteminin aksine, harici bir 7-8 inç ekran alıp da taşınabilir bir şekilde kullanabilirsiniz.

Gerekli çeviricileri kullanıp, direkt olarak HDMI üzerinden görüntü almanız mümkün.

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Yukarıda anlatılan Capture Card yönteminin aksine, harici bir 7-8 inç ekran alıp da taşınabilir bir şekilde kullanabilirsiniz.

Gerekli çeviricileri kullanıp, direkt olarak HDMI üzerinden görüntü almanız mümkün.
bana güzel bi fikir verdini youtubeda daha önceden gördügüm portable ps3 kutularindan yapicam eger param olursa bu ekrani alirim alamazsamda donusturucu alip tablete yanisitip kullanirim yapcak bisi yok teşekkürler