PS3 kırdırma soruları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nats
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nats

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler benim ps3'üm super slim ve kırdırmak istiyorum ama bazı sorularım var

1)Direk multimanı yükleyince kırmış oluyormuyuz yoksa bir aletmi takmamız gerekir

2)Oyun yükleyince orjinale döndürebilirmiyiz

3) FTP nedir

Cevaplayan arkadaşlara şimdiden sağolun

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Kırılıyor da biraz maliyetli ek parçalar takılıyor v.s.
Süepr Slimler de multiman ile kıramazsın ek parçalar takacaksın.
Tam bilmiyorum ama kıırlıyor ve kıranlar da var. Süper Slimi kırdırıcam diye o parçayı taktırıp kırdırma işlemini yapıtırırsan orjinale çeviremezsin. Cihazın garantılı ise garantıye götürdüğünde o parçayı söktürsen dahi lehim izleri kalacak ve içi açıldığı anlaşılsa dahi garanti dışı kalır.

mechan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar,arkadaslar
2 sene once kirdirdim ps3 u.. ps3 harddiskinde zaten oyunum yoktu' veriyon 4.31 iken, external hdd
arrow-10x10.png
de oyunlari yukletip ordan oynuyordum bir sorunda yoktu. Bu sefer versiyonu 4.55 e yukselttik yeni oyunlari oynayabilmek icin ,yukleme yapan yerde multiman in yeni versiyonunu yuklemeyi unutmuslar . onuda ben arastirip bulup netten yukledim simdi hdd deki bazi oyunlari acabiliyorum ama bazilarini yine acamiyorum,. simdide sorunum bu.. bu konuda bir bilginiz varmi acaba?

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Lazz burda da mı sen varsın ya nere gitsem ordasin :)
Bende süper slim 500 gb ps3 var pes14 un codu format atinca gitti kabul etmiyor bide 2 kişi karşılıklı mac nasıl yapılıyor bulamadım 4.66 versiyonu yüklü kırık degil