PS3 hata!

mehmet818181

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Arkadaşlar ps3 ümün playstation store a girerken güncelleyin diyor güncelliyorum indirme işlemi sırasında bir sorun oluştu diyor ne yapmam gerek!!

sancar khan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar ps3 ümün playstation store a girerken güncelleyin diyor güncelliyorum indirme işlemi sırasında bir sorun oluştu diyor ne yapmam gerek!!
ps3 ü almışsın :) şimdi konuya geçelim

Sony'nin ps3 desteğini kaldıracağını söylemişti belki onun yüzünden olabilir yada modemden bir hata olabilir ve şunları uygula
1)Ethernet kablosu kullan
2)wifi aç
3)ps3ü resetle ve tekrar dene
bunları uygula olmassa Sony ya desteği kaldırdı yada bir sorun var

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Hocam merak etmeyin ben 1 hafta önce bende playstation 3 vardı çok eskiden kalma dedim güncellemeler hayla oluyormu diye sonra video çıktı PS3'ünüzü güncellemeyin diye tabi ingilizce başlık ben şimdi çevirdim adam orda ps store falan giremiyodu sonra çözümü gösterdi galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon başka bir şeymiş jailbreak yapanlar en yeni sürümde jailbreak yapamıyormuş çok zorlaştırmışlar oyüzdenmiş...

sancar khan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Hocam merak etmeyin ben 1 hafta önce bende playstation 3 vardı çok eskiden kalma dedim güncellemeler hayla oluyormu diye sonra video çıktı PS3'ünüzü güncellemeyin diye tabi ingilizce başlık ben şimdi çevirdim adam orda ps store falan giremiyodu sonra çözümü gösterdi galiba
o zaman çözüm bir önceki ama eski olmayan sürümleri kullanmak

sancar khan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15

mehmet818181

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Arkadaşlar yorumlarınız için teşşkürler bir kez daha denediğimde kendi kendine güncelledi sorun çözüldü teşkkürler :D

sancar khan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar yorumlarınız için teşşkürler bir kez daha denediğimde kendi kendine güncelledi sorun çözüldü teşkkürler :D
bişey değil bide ps 5 çıkacak ps 4 ü fiyatları kısa bir süre içinde azalacak bence çıktığı an ps3 ü satıp üzerine para koyup ps4 al

iyi günler