mehmet818181
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 68
Arkadaşlar ps3 ümün playstation store a girerken güncelleyin diyor güncelliyorum indirme işlemi sırasında bir sorun oluştu diyor ne yapmam gerek!!
ps3 ü almışsınArkadaşlar ps3 ümün playstation store a girerken güncelleyin diyor güncelliyorum indirme işlemi sırasında bir sorun oluştu diyor ne yapmam gerek!!
Hocam merak etmeyin ben 1 hafta önce bende playstation 3 vardı çok eskiden kalma dedim güncellemeler hayla oluyormu diye sonra video çıktı PS3'ünüzü güncellemeyin diye tabi ingilizce başlık ben şimdi çevirdim adam orda ps store falan giremiyodu sonra çözümü gösterdi galibaArkadaşlar ps3 ümün playstation store a girerken güncelleyin diyor güncelliyorum indirme işlemi sırasında bir sorun oluştu diyor ne yapmam gerek!!
o zaman çözüm bir önceki ama eski olmayan sürümleri kullanmakHocam merak etmeyin ben 1 hafta önce bende playstation 3 vardı çok eskiden kalma dedim güncellemeler hayla oluyormu diye sonra video çıktı PS3'ünüzü güncellemeyin diye tabi ingilizce başlık ben şimdi çevirdim adam orda ps store falan giremiyodu sonra çözümü gösterdi galiba
PS3 direk en yeni sürümü kuruyor diye biliyorum.o zaman çözüm bir önceki ama eski olmayan sürümleri kullanmak
sonuç neArkadaşlar ps3 ümün playstation store a girerken güncelleyin diyor güncelliyorum indirme işlemi sırasında bir sorun oluştu diyor ne yapmam gerek!!
flash bellekten yapılıyordu ama bende tam hatırlamıyom cihazın ya kırık ya da orijinal olması gerekiyorPS3 direk en yeni sürümü kuruyor diye biliyorum.
Kırık olması gerek değil bu arada.sonuç ne
Mesaj otomatik birleştirildi:
flash bellekten yapılıyordu ama bende tam hatırlamıyom cihazın ya kırık ya da orijinal olması gerekiyor
bişey değil bide ps 5 çıkacak ps 4 ü fiyatları kısa bir süre içinde azalacak bence çıktığı an ps3 ü satıp üzerine para koyup ps4 alArkadaşlar yorumlarınız için teşşkürler bir kez daha denediğimde kendi kendine güncelledi sorun çözüldü teşkkürler![]()