Tam da olması gereken kullanıcıBen uzun araştırma sonrası 500Gb S. Slim aldım 580 Tl carrefour'da, ev gittim online alışveriş için 3 aylık plus bonelik aldım. Şimdi ise ordan ücretsiz oyunları oynuyorum ve indirimli oyun alıp online oynuyorum.
İyiki eski kopya oyun oynayan cihazim bozulmuş diyorumAraba ve Futbol oyunlar online oynamak harikaymış.
Üstelik oyunu almadan önce Demo indirip deneğip oyl almaya karar verebiliyorsun![]()
asıl soru şimdi ps 3 alınırmı ? Benim alasım var aslında şuan evde ölü bi ps2 duruyoAma eskimiş bi ps3 de 600 700 tlyi buluyo oyunlala birlikte bu arada 1 yıllık üyelik kaç tl bide üyelik alınca her oyunu indirebiliyomusun
Tam da olması gereken kullanıcı![]()
3 aylık 29 Tl cıvarında, PS4 baktım 1400 tl aşağısı yok, 2. el ise garantisi yok cihazi alıp kırmızı işik sorunlu olma riski var ve 1 ay sonra elinde patlayabilir, ben o yüzden riske girmedim.
600 TL aşağı kırık makina yok ve sonuçda onada oyun alcan ve son cikanları oynanmıor sürümden dolağı ve en onemlisi ne yama ile oyun devam edebiliyorsun nede coklu kişiler ile oynanıyor. tek başına takılırım diyorsan o başka![]()
Ps2 bende de vardı am ps3 karşılaştırmak bile yanlış olur, grafik ve oyun cok farklı![]()
Birazdan Call Of duty Gost alcam, eminim online oynamak harika olur, pc online oyunlara artık para yatirmam buyuk ihtimalle.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Demi![]()
bence konu hakkında hiç bir bilginiz yok ben kullanıyorum kırık makina 4.50 CFW sürümü var mevcut tüm oyunları hiç bir fix vs yapmadan hepsini oynuyorum.. ayrıca sony'nin her güncellemesinden en geç 2 3 gün sonra habib ya da rogero o sürümün kırık versiyonunu yapıyor..
ayrıca online oynamak içinde pek çok sistem geliştirildi şahsen her gece fifa 14 ,cod ghost, nba 2k14 arası fink atıyorum online da ...
-- alacak arkadaşa sözüm bu saatten sonra kırık makineye bakman en az 250gb alman 700-800 arası pek çok makina var hem gönül rahatlığı ile oynarsın hemde fazla masraf yapmazsın çünkü ps3 aldıktan sonra bu saatten sonra oyuna fazla para dökmen mantıklı değil bunu bu işi yapan biri olarak söylüyorum sana alacağın son çıkan oyunlar arasında 150 tlden aşağı oyun olmuyacak atıyorum ki cod - fifa yada pes - bir oyun daha alsan mesela black flag gibi gene bir ps3 para verirsin gene gerek var istersen yardımcı da olabilirim pm atarsan
ps3 super slim 500gb ye en fazla kac oyun yuklenir ve kasar mi ?
Ps3 super slim 500gb ye en fazla kac oyun yuklenir ve kasar mi ?
Yukleyecegim oyunlar : gta 5,fifa14,killzone3,crysis3,call of duty modern warfare3,the last of us ve beyond two souls,grantourismo 6
Peki kasar mi
Grantourismo da 3d yaziyor fakat bnm tv 3d desteklemiyor sorun olur mu
Kırık makine bende de vardı, ilk aldım gunden beri yok versiyon yukselttin hadi git 100 TL ver tekrar düşürt yok Dongle cıktı git onu al 150 tl. Kırık makinalarında sürekli masrafı cıkıyor. Mesela kırık cihaz ile Call Of duty Gosth oynanıyor mu ?
Online oynarsın ama yakaladıklarında cihazi banlanması an meselasi gibi riskleri yok mu ?
Ayrıca yarın yeni versiyon 2-3 gun sonra cıkmasının hiç bir garantisi yok cıkmayabilirdeSonuçda yasa dışı bir işlem güvence olmaz ve hak talebinde bulunamazsın.
Online işlemlerinde ise aldığın PS3 oyunu PS4 dönuşturebiliyon tekrar aynı oynu alman gerekmiyor (ilerde PS4 alırsan)
PSP ve PSP Vista da aynı oyun oynuyabiliyorsun.
Bu Arada Online alışverişte Sürekli özel indirimler geliyor %60 varan indirimler, haftaya yine yıl sonu buyuk indirimler geleçek.
BU TAMAMEN BENIM FRİKİM, BAYLAŞMAK ADINA YAZIYORUM FİKİR VERMEK ADINA, SONUÇDA KARR SİZLERİN
Yukleyecegim oyunlar : gta 5,fifa14,killzone3,crysis3,call of duty modern warfare3,the last of us ve beyond two souls,grantourismo 6
Peki kasar mi
Grantourismo da 3d yaziyor fakat bnm tv 3d desteklemiyor sorun olur mu
,asıl soru şimdi ps 3 alınırmı ? Benim alasım var aslında şuan evde ölü bi ps2 duruyoAma eskimiş bi ps3 de 600 700 tlyi buluyo oyunlala birlikte bu arada 1 yıllık üyelik kaç tl bide üyelik alınca her oyunu indirebiliyomusun