Ps3 Gta5 sorunu

81AHMERT61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
meraba ben ps3 ve gta 5 aldım gta5i taktım taktıktan sora işte oyun 8gbmiş yukluyoduk 5gb oldugunda kardeşim o cd yerı varya kaydırılıyo orayı kaydırdı oyundan attı sorada bir daha gırmeye çalıştıgımızda 760mb yer daha gerekıyor dıyo ps3 12gb eski kaplayan yeri nasıl silebiliriz birde harddıskde var 1terebaytlık onuda taktığımızda 760mb hatası verıyor gene çözum varmıdır
- - - Mesaj Güncellendi - - -

lutfen yardımınız gerek babama zar zor aldırdım konsolu aldım sen uğraşırsın dıyor oruç oruç uraşacak baika şey yok garibana yardım edın

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Konsolu açın oyun bölumune gelin ve orada yukarıda : oyun verileri yardımcı programında gta5 e ait tum verileri uçken tuş ile girip silin, daha sonra 2 basamak altda: kayıtlı veriler yardımcı programına girip aynı şeyi yapın.

Sonra cd takıp yeniden yukleyin

Y

Yusufguler34

SDN Okuru
Benim ps3üm var 12 gb ben 500 gb fazladan kafıza aldım gta 5 açılıyordu şimdi ise sorun veriyor 2. resim çıkıyor ama değişmiyor yazılar çıkıyor yanda yani ipuçları loading story modede dönüyor ama açılmıyor resim değişmiyor anlamadım gitti yardım acil

Atilla1373

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bende de var bende ps3 süper slim var 12gb gta 5 aldım oyun yükleniyor 8 gb versiyonu ondan sonra arka plan değişmiyor loding story mod diyor yardımcı olursanız sevinirim

01kadi25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar merhaba bende ps3 super slim kasa var gidip 150 tl ye gta 5 orjinal cd sini aldim sonra ps3 e taktim 8 gb lik bolumu yuklemesi gerkiyodu yuklede sonra oynadim aradan bir kac ay gectikten sonra ps3ü fabrika ayarlarina dondurdum ardin tekrar gta5 in cd sini taktim yine o 8 gb lik bolumu yuklerken 1668 mb da takili kaliyo ve saatlerce ps 3 u acik birakmama ragmen ilerlemiyo biraz yardimci olurmusun lutfen

Berat Bozdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleykum Arkadaşlar Acil Yardım
Bende Ps3 Var Gta5 de birden bire odaklama yapmamaya bşladı karşımdaki adamı öldüremedim önce hack sandım ama herşeyi odaklamıyor nişan alınca acil yardım ederseniz sevnirim