PS3 Almayı Fakat Birkaç Öneri Bekliyorum Sizden.. Şimdiden teşekkürler..

a1b2c3d4e5f666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamun Aleykum iyi akşamlar arkadaşlar, ps3 almayı düşünüyorum arkadaşlar xboxla felan biraz kafamı akrıştırdı ama ps3 kararı verdim. Fakat şimdi tam bilmiyorum 12 64 250 360 felan neler oluyor, bide slim felan biraz açarsanız sevinirim. Ben oyun delisi biri değilim Pes13 delisiyim ilk alacağım oyun olacak. online oyun oynamam. ikişer tane felanda yarış aksiyon silahlı oyunlar felan tabi ileriki zamanlarda dediğim gibi pes hastasıyım. Bana içinden çıkanla beraber 2 kol lazım olacak alır almaz pes13de alırım ney almalıyım ve nekadara maal olur. Birde kırık olayı var tam nedir açarsanız sevinirim. Açıkcası söylemek gerekirse oyunlara 100er lira bayılmak istemiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iyi akşamlar...

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
temiz 2. el ps3 al

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Eğer online oynamıyıcaksan 2.el kırık al normalinden biraz daha pahalı ama oyunların fiyatlarını düşündüğümüzde ucuza gelicek ps3 kolları 60 70 tl civarında 5 tanede oyun yükletirsen 800 tlyi bulur tabi senin oturduğun yerede bağlı fiyatlar. Ps3 modellerine gelirsek slim superslim gibi modeller var sana önerim alıcaksan 320 gb slim modelini al hepsinden daha şık ve kaliteli. Tabi sen araştır benim dediğim fiyat ortalama bir fiyat bazıları elden çıkartmak için ucuzdan veriyor.

AnOldFriend

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
320 yada 500gb lık modellerden 2.el kırılmış temiz bir ps3 almanı tavsiye ederim. Online oynamayacaksan hiç kırılmamış orjinal 0 almana gerek yok.

Kadıköy yazıcıoğlu iş hanında 500-600tl ye bulabilirsin belki.