Ps Vita vs Psp

o.guney

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar taşınabilir konsol almayı planlıyorum ancak karar veremedim
ps vita mı alsam yoksa psp alıp versiyon yükleyip korsan oyun mu tercih etsem karar veremedim :wink:
sizce hangisini tercih etmeliyim ? bide bizim buralarda konsol satan hiçbir yer yok kredi kartına taksitle alabileceğim güvenilir yerleri yazarsanız sevinirim

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Ps vita tabii ki neden düşündün ki

E. Balimre

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ps vita aldığında oynamaya oyun var ama psp de daha fazla.Sony ps vita yı sadece ps4 için aksesuar olarak görüyoruz demişti.(Yanlış hatırlamıyorsam vazgeçti.)Bunlar pspnin avantajları.Tabi birde fiyat.(Kırdıracağından da bahsetmişsin).Yani pspde ucuza çok daha fazla oyun oynayabilirsin.Vita nın avantajları ise sosyal özellikleri ve oyunların grafik kalitesi.

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bende psp var ve kırdırdım icinde daha hic oynamadigim oyunlar var yaklasik 20 oyun kadar :D bence psp al hem daha cok oyun bulursun hemde orj. Oyunlari daha ucuz. Bu arada bende psp yi satmayi düşünüyorum :D çünkü oynamaya pek zamanim yok YGS LYS dertleri basladi :/

o.guney

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bildiğim kadarıyla ps vita kırılmıyor ve orijinal oyun almak zorundayım 5 tane oyun alsam konsol fiyatına gelecek
diğer taraftan psp de kırdığım zaman istediğim oyunu torrent den indirip içine atabilirim diye düşünüyorum
ama içimden beyaz vita geçiyor beyaz takıntısı var :)

4JCQvN7.jpg