Ps Plus Hesabı aktifken oyun alırsam;

TheMetehan06

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Arkadaşlar doğruluğundan emin olmadığım birşeyi internette gördüğüm icin soruyorum;

Ps Plus Hesabı aktifken psnden oyun alırsam plus süresi bitince de oynayabilir miyim? Bir yazıda oynayamayacağı m yazıyordu saçma geldi ama yine de sormak istedim

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Oynayamazsın. Fakat diskte durur, üyeliğini devam ettirirsen kaldığın yerden devam edersin.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Aynen oynayamassın kilit işareti çıkar açmaya çalıştıgın zamanda ps store oyunu satın alma ekranına yönlendirir.

TheMetehan06

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Ps plus özel ücret indirimi olmayan bf4 aldim ne yani şimdi plus bitince oynayamayacak miyim 2 gün sonra bitiyor çok saçma

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
PS plus üyeliginiz olmadigi sürece multiplayer (coklu oyunculu) oyunlari oynamayazsiniz. Oyunda tek oyunculu (single player) özelligi bulunuyorsa hikaye modunu oynarsiniz.

TheMetehan06

Asistan
Reaksiyon puanı
26
PS plus üyeliginiz olmadigi sürece multiplayer (coklu oyunculu) oyunlari oynamayazsiniz. Oyunda tek oyunculu (single player) özelligi bulunuyorsa hikaye modunu oynarsiniz.
Çok şükür içimi rahatlatan bir mesaj. Elleriniz dert görmesin. Oyunun single player özelliği var plus üyeliğim bitince bf4'ü single player oynayabileceksem sıkıntı yok :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
PLUS üyeligi sadece oyunun multiplayer özelligi icin gerekiyor. Onun haricinde oynayabilirsiniz, sorun olmaz.