Ps 3 alacam yardim edermisiniz

Srhtklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar öncelikle 212 carrefoursada çalışıyorum burdada playstation 4 1 tb. 1299 tl ydi almayı düşündüm bana da indirimle 1200 felan olurdu çok iyi olurdu fakat bütün kararım değisti çünkü kollarına bakıyorum en az 170 tl oyunlar yine aynı bana 1700 e gelcek diyeceksiniz eglencene önem vermiyonmu felan da sıkıntılı arkadaşlar ben çok manyağı değilim bunun yani kendi çapımda evde takilabilecegim bir şey olsa daha iyi olur yani sonra ps 3 diye düşündüm ki beni mest eden ozelligi kırdirip içine 10 oyun yukleyebiliyorsun en azindan ps 4 te bir oyunu 3 ay oynuyacagima böyle her oyunu oynarım daha iyi şimdi bu ps 3 un birsürü modeli var ben pek anlamıyorum dediğim gibi kirdirip içine 7 8 oyun atabilecegim bir modeli lazım bu modelini tam ismiyle atabilirmisiniz bildiğiniz varsa yardımcı olun bunların birinde 12 gb yazıyo birinde 500 fiyatlardada az bişey fark var bir yardımcı olun ?

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Merhaba arkadaşlar öncelikle 212 carrefoursada çalışıyorum burdada playstation 4 1 tb. 1299 tl ydi almayı düşündüm bana da indirimle 1200 felan olurdu çok iyi olurdu fakat bütün kararım değisti çünkü kollarına bakıyorum en az 170 tl oyunlar yine aynı bana 1700 e gelcek diyeceksiniz eglencene önem vermiyonmu felan da sıkıntılı arkadaşlar ben çok manyağı değilim bunun yani kendi çapımda evde takilabilecegim bir şey olsa daha iyi olur yani sonra ps 3 diye düşündüm ki beni mest eden ozelligi kırdirip içine 10 oyun yukleyebiliyorsun en azindan ps 4 te bir oyunu 3 ay oynuyacagima böyle her oyunu oynarım daha iyi şimdi bu ps 3 un birsürü modeli var ben pek anlamıyorum dediğim gibi kirdirip içine 7 8 oyun atabilecegim bir modeli lazım bu modelini tam ismiyle atabilirmisiniz bildiğiniz varsa yardımcı olun bunların birinde 12 gb yazıyo birinde 500 fiyatlardada az bişey fark var bir yardımcı olun ?
şu an 0 satılan ps3ler kırılmıyor 2.el bulabilirsin cech06 galiba ps3 slim bende vardı sattım

Faster33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PlayStation almak istiyorsan Dualshock ve oyun gibi ücretleri de gözden çıkarman gerekiyor. Bir kere al temiz kullan cihazını oyunları da ya gidip alacaksın ya da Steam'a bağlanıyor diye biliyorum bağlanıyorsa Steam'da indirim kovalayacaksın.

Halim24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüm PS3 lerde orjinal olmayan oyunları oynamanız mümkün değil ayrıca orjinal olmayan oyunları oynayarak Türkiyede oyun piyasasının daha uygun fiyatlara satılma olanağını kısıtlıyoruz. PS3 fat slim ve superslim olarak 3 modeli en son çıkan superslim eger 12gb alirsaniz daha sonra hatrddisl ekleyerek yüseltebilirsiniz fakat bu meşakkatli bir iş. Ben sizin yerinizde olsam PS4 alır daha az olsada yinede orjinal oyunları tercih ederdim ayrıca unutmadan kırdıracağınız PS3 ile Online oyun oynamanız mümkün değil ve bence bu bir çok oyunda çok büyük bir dezavantaj.

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33
PS3 alırsan kırık makinada online oyun olamazsın. Makinayı internete bağladığın anda sorun yaşarsın. Kırık olmayan orjinal sürümlü bir makina alıp kullanman çok daha iyi olacaktır zaten ps3 oyun fiyatlarıda oldukça uygun oldu artık. :)

Reaksiyon puanı
3
Kardeşim gidersin pasajdan 500 liraya makine alırsın oyunları zaten ucuzdur kırdırıcağına git orjinal oyun al hemde daha ucuza gelir ayrıca multi özelliklerden faydalanırsın

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Tabi bir çok yerden 2. el bile alırsın ps3'lerin fiyatları oldukça düştü zaten.

Srhtklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler herkese orjinal ps3 alicaz o zaman kirdirinca online oyun oynanmadigini yeni öğrendim sağolun