Prototype bu işten bi şey anlamadım!

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar oyunu oynuyorum day 8deym fakat nette şöle bi yazı gördüm
oyunun sonunda alex mercerin şerefsizin teki olduğunu öğreniyoruz bizde meğersem alex merceri değilde virüsün ta kendisini kontrol ediyormuşuz diyor

Bir başka yazıda da
Alex mercer aslında virüsün ta kendisiydi virüsü kendisine ve şehre alex bulaştırdı yani alex blacklight virüsünün takendisi oldu

Şimdi ben burdan bi şey anlamadım biri bana anlatsa ?

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Arkadaşlar oyunu oynuyorum day 8deym fakat nette şöle bi yazı gördüm
oyunun sonunda alex mercerin şerefsizin teki olduğunu öğreniyoruz bizde meğersem alex merceri değilde virüsün ta kendisini kontrol ediyormuşuz diyor

Bir başka yazıda da
Alex mercer aslında virüsün ta kendisiydi virüsü kendisine ve şehre alex bulaştırdı yani alex blacklight virüsünün takendisi oldu

Şimdi ben burdan bi b*k anlamadım biri bana anlatsa ?

Alex Mercer'ın kim olduğu o kadar önemli mi :) Daha düzgün başlıklar açmalısın bence. Alex Mercer aşırı virüsden dolayı ölmüş. Virüs de onun vücudunu kopyalamış. Virüsün kendisiyiz yani.

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hmm.demek öyleyeymiş ama madem öyle neden sürekli genteki yoketmeye çalışıyoruz ve sanki alex mişiz gibi geçmişimizi arıyoruz ?

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
yok öyle değil ya ben bitirdim oyunu çokta güzel bitiyo bence bitirmeden bişey söyleme her yazılanada inanma :D

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Benim ingilizce -0 ingilizce anlamadan bişey anlamam mümkünmü ?

bide oyun day kaçta bitiyor ? ben day 8 de:)

---------- saat 15:19 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:49 eklenmişti ----------

Arkadaşlar day 10 a geldim dana yı canavar kaçırıyor ve galiba ölüyor mission complete diyor ve hafızayı görüntülüyor orada sonda alex telsizle konuşuyor sinsice bişeyler söylüyor ardından gülüyor ve day 10a geçyorum burada ne oldu ?