Prototype bitti ve geriye ? kaldı.

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar oyunu bitirmiş bulunmaktayım (hele şükür):D sorusu olan arkadaşlara yardım edebilirim ancakki benimde bir sorunum var.:) hani en son helikopterden denize bomba bırakıyoruz ya onu neden bırakıyoruz ve oyunun sonunda helikopterden indikten sonra yüznde elizabeth green in tükürdüğü kan gibi bişey çıkıyor onuda anlayamadım.Biri bana açıklasınn nolur :)

arkabisrem

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Bende daha bugun başladım oyuna...
Bence o sahne prototype 2 nin habercisi gibi :)

arkabisrem

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Ben bir bölümde kaldım kardeşim. Hani şehrin bütün binalarının üstünde konteynır gibi şeyleri patlatıyoduk ve sonra o patlatma faslı bittikten sonra, bizi bir binanın yanına yönlendiriyo. Kırmızı yuvarlak şişmiş yerlerden canavarlar felan çıkıyo. Askerleri , canavarları falan hepsini öldürüyorum ama bina patlayınca mission faildet yazıyo. Bir türlü anlamadım ne yapacağımı.

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
prototype manyak bi oyun bende bitirmiştim :D

ama 2 si çıkarsa dahada güzel olur :D

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
arkabisrem
orada binanın yanına gideceksin oradan sarı sarı toplar fırlıyacak (tankerlerden çıkanlardan)onları toplayacaksın hepsi bittiğinde oradan kaçıcaksın.İzini kaybetirceksin.

arkabisrem

Asistan
Reaksiyon puanı
11
ya nerdeyse 2 saat uğraştım. :) daha sonra anladım o sarı topları toplayacağımızı. saolasın yinede. türkçe yaması olsa daha iyi olurdu ama nette yok malesef.

masuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en sewdiqim oyunlardan biridir Prototype. bi kaç qün önce cikan Just Cause 2 prototype'i hiç aratmiyor diyebilirim. ucak helikopter ws. kullanabiliyor olmasida cok ho$uma qitti. tawsiye ederim.

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
en sewdiqim oyunlardan biridir Prototype. bi kaç qün önce cikan Just Cause 2 prototype'i hiç aratmiyor diyebilirim. ucak helikopter ws. kullanabiliyor olmasida cok ho$uma qitti. tawsiye ederim.
Kardeşim öneri için sa(ğ)olda biraz doğru düzgün türkçe kullansan ? yani s yerine dolar işareti g yerine q falan yapma be kardeşim güzel bir dilimiz var onuda mahvediyorsunuz yahu.

masuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elime kolay geldiği için öyle yaziyorum yoksa kimseye bi kastim yok

vayt

Asistan
Reaksiyon puanı
5
oyun düşünce açısından güzel ama, zombi olayı artık sıktı biraz beni baya oynadıktan sonra kaldırdım. Tekdüzelik var bölümlerde sıkıyor bir müddet sonra

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Görevleri üst üste oynarsan hiç ep doldurmaya falan çalışmazsan sürekli vur-ilerle yaparsan tabiki tekdüze olur :D sen öyle oynarsan her görevi diğerinden farklı prince of persia bile sana tekdüze gelir kardeş.:)