Prototype 2 vs DMC

tolunay11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi bu 2 oyun arasındayım playstore dan alıcam mobil ödeme yapıcam sizce hangisini almalıyım ? ikiside macera türü gibi geldi o yüzden birde hoplamalı kaçmalı koşmalı dövmeli filan :D
ve rahat oynayabilirmiyim ?

SİSTEM

amd athlon II x4 640p 3.00ghz
4gb ram(2*2)
HD5670 ekran kartı 2gb gddr3

Hackless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle ve kesinlikle prototype 2 alma.Sebep dersen birsürü sebep var ama ben sana başlıca bir kaçtane söyleyeyim.

1)Kardeşim var ve oyun manyağı. Prototype 2 indirdi oynadı gözümün önünde ikimizinde ortak fikri görüntü gerçekçi güzel ama hareketler berbatın berbatı.Hatta ötesi
2)Oyuna ruh kata oyunu zevkli yapan prototype 1 deki beyaz adam gitmiş yerine zenci gelmiş ve oyunda en ufak ruh kalmamış. Hani bi film çıkar 1.si güzel olur 2.si kötü olur ya aynı onun gibi.
3)Çok fazla bug var
4)Harita hiç güzel değil.

Devil may crya gelirsek.3-4 sene önce bu ne diye bakıp oynamıştım acayip hoşuma gitmişti.Bu ikisi arasında alacaksan DMC al derim.

Bunların dışında birşey düşünmek istersen Garrysmod 13 tavsiyemdir. Biraz araştır sandbox oyunu. İçinde hertürlü mod var. Resmen tek oyunda birden fazla oyun.Valve kalitesi ve source oyun motoru asla pişman etmez :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
2 side çok güzel oyunlar 2 sinide oynadım ama devil may cry bir başkaydı 1 solukta bitti 3 kere bitirdim

tolunay11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pc oyunları alıcam Garrysmod 13 alamam bu yüzden ozaman ben dmc alıyım teşekkürler

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
prototype akar her türlü
bence bi gameplaylerinide izle ondan sonra karar ver

tolunay11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Prototype 2 alıcaktım en başta ancak kasma sorunu var her pc de oluyor muş korsan kullanmıştım belki korsanda oluyordur dedim ama orjinalda olmuyorsa alıcam ? orjinalda kasma sorunu varmı bilenler yazsın lütfen