Projem için Yazılım Sponsoru Arıyorum

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Büyük bir projem var.Bu projem için bir yazılıma ihtiyacım var.Bu yazılımı yapabilmem için bir sponsor arıyorum.

Projemin Detayları:Türkiye'nin en büyük Mobil Teknoloji Portalını kurmaya hazırlanıyorum.Bu yazılımdan sonra projemin kesinlike tutacağına inanıyorum.Malesef projemi büyük firmalara,şirketlere sundum.Fakat çoğu tatmin olmadı çoğuda sponsor olayı düşünmediklerini belirtti.Proje ile ilgili pek fazla bilgi veremiyorum.Ama eminim yeterli olmuştur.

Nasıl sponsor olabilirsiniz ?

PhP Bilginiz vardır ve bu yazılımı yazarak sponsor olabilirsiniz.Yada bir yazılım firmasıyla anlaşarak masrafları karşılayarak yazılımı yazmama yardımcı olabilirsiniz.

Sponsorluk Şartlarınızı öcelden yada konu altından belirtirseniz bende olup olmayacağını söyleyebilirim.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Ben program geliştiriciyim, internette bi foruma giriyorum, bu ilanı görüp sana iş yapıcam, doğru mu anladım?

Boş hayal peşinde koşuyosun, kusura bakma

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben program geliştiriciyim, internette bi foruma giriyorum, bu ilanı görüp sana iş yapıcam, doğru mu anladım?

Boş hayal peşinde koşuyosun, kusura bakma

Bu boş hayal peşinde koşuyorsunu projem için mi söyledin yoksa projeyi yapmak için aradıgım sponsor için mi söylediniz ?

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Program geliştirci bulma kısmı için söylemiştim. Gerçi diğeri için de söylenebilir.

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Program geliştirci bulma kısmı için söylemiştim. Gerçi diğeri için de söylenebilir.

Aslında projem ile ilgili birkaç yere başvurdum.Projemi anlattım.Bazıları sponsor olamıyacağını söyledi.2 Tane Sponsor buldum.Fakat 1 tanesi yazmaya başlamıştı.Yeni bir iş alınca benim yazılıı yazmaktan vazgeçti.Biriside bu proje için istediğim yazılımı yazacak ekibinin olmadgını söyledi.

Bu söylediklerinizi unutmayın.İlerde hatırlatırım ;)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
İnşallah başarılı olursun diyorum, ben de özür dilerim.

Lütfen hatırlat :)

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İnşallah başarılı olursun diyorum, ben de özür dilerim.

Lütfen hatırlat :)

Söylediklerinizde haklılık payı var.Kimse hayrına projeye sponsor olmaz.Ama işte sponsorluk şartlarına göre en uygun olan ile çalışmak istiyorum.

İlerde unutmaz isem hatırlatırım.

bandem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir arge uzmanı olarak soyluyorum ya çok küçüksün yada bu işi hiç bilmiyorsun yazdıklarını tekrar oku ilk mesajı niye yazdığımı anlarsın

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir arge uzmanı olarak soyluyorum ya çok küçüksün yada bu işi hiç bilmiyorsun yazdıklarını tekrar oku ilk mesajı niye yazdığımı anlarsın

Mantıken küçük birinin bu kadar büyük bir projede işi ne.Sizin o mesajda ne anlatmak istediğinizi yazmanız daha iyi olacak gibiydi.Fakat gerek kalmadı.Sponsor falan aramıyorum artık.İnterentten kazancımla kendim yaptırıcam yazılımı.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Hazır bir dünya yazılım var, onları kullanarak başlar bu konuda ciddi olan. SDN'nin anasayfası mambo kullanıyordu bir zamanlar... Tech Crunch gibi büyük siteler, superkarga.com wordpress kullanıyor. Bu tip projelerde önemli olan kaliteli içeriktir her zaman.

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hazır bir dünya yazılım var, onları kullanarak başlar bu konuda ciddi olan. SDN'nin anasayfası mambo kullanıyordu bir zamanlar... Tech Crunch gibi büyük siteler, superkarga.com wordpress kullanıyor. Bu tip projelerde önemli olan kaliteli içeriktir her zaman.

Evet.Şöyle düşünüyorum.Şimdi ben diyelim hazır yazılımlardan bir tanesini kullandım.İlerde siteden elde ettiğim gelirle istediğim yazılımı yaptırdım.Fakat kullandıgım yazılımla yaptırdım yazılım alakasız ve o kadar içerik ve paylaşım boşa gidecek.İstediğim yazılım tamindir gibi bir yazılım.Tabi indirmesinden söz ediyorum.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Evet.Şöyle düşünüyorum.Şimdi ben diyelim hazır yazılımlardan bir tanesini kullandım.İlerde siteden elde ettiğim gelirle istediğim yazılımı yaptırdım.Fakat kullandıgım yazılımla yaptırdım yazılım alakasız ve o kadar içerik ve paylaşım boşa gidecek.İstediğim yazılım tamindir gibi bir yazılım.Tabi indirmesinden söz ediyorum.

ohoo dostum, sen o kadar büyü de içeriği aktarması kalsın yeni yazılımına. içeriği aktaramayacak adama yazılım yaptırma zaten :) Daha çok araştırman gereken şey var, yolun açık olsun.

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ohoo dostum, sen o kadar büyü de içeriği aktarması kalsın yeni yazılımına. içeriği aktaramayacak adama yazılım yaptırma zaten :) Daha çok araştırman gereken şey var, yolun açık olsun.

O zaman çok teşekkür ediyorum.Haklısınız.Bu yorumunuz için çok teşekkür ederim.İlerde görüşmek üzere.

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,910
Her zaman çıkar böyle bir palavracı bir yerlerden ve ilgisiz yerlerde insanların aklını çeler, meşgul eder. Bulabilirse bir keriz, zarara sokar ve gider. Ortada sadece laf kalır.

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İş adamlarına gitmek lazım

Gerek yok.

Her zaman çıkar böyle bir palavracı bir yerlerden ve ilgisiz yerlerde insanların aklını çeler, meşgul eder. Bulabilirse bir keriz, zarara sokar ve gider. Ortada sadece laf kalır.

Ya hee.Artık sizin gibi düşünenlere diyecek bir sözüm yok.Keyloger arkadaşımız sayesinde ilerde görecek herkes.Zamanı geldiğinde...

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Pek çok forum çok gördü şöyle projem var böyle projem var deyip sonra fos çıkanları..Yapabiliyorsan,yap ve göster..
Zaten yapacak olan için internette istemediği kadar bilgi vardır,yapacak olan burada konu açmaz..
Yapacak olanlar çoktan yapmış veya şu anda yapıyor olanlardır..Konuşmak ve yapmak farklı şeyler..
Allah yardımcın olsun,umarım başarırsın..

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bir zamanlar web sitelerinin html den ibaret olduğu zamanlar iyi bir webmaster olma hevesi ve azimi vardı aklımda neler vardı neler ben başaramadım inşallah sen başarırsın şimdi arkama baktığımda aklımı, gözümü yıllarca boşa yormuşum kötü bir site ugruna

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
küçük adımlar atmadan büyük yerlere gelemezsin.
yazılımıyla ve herşeyiyle türkiyenin en büyük mobil portalını yapacaksın ama sen site yi tamamlar tamamlamaz popüler olacak mı ki? aylar yıllar lazım en büyük olabilmesi için.

büyük şirketler dahi projene umut vermediyse, demek ki gerçekten de oluru olan bir proje değil.

inşallah yapabilirsin, herkese "vay be yaparım dedi yaptı" dedirtirsin :)
ama olmayacak duaya amin demek olur sana bu konu da yardım etmek.
kimse böyle bir şeyi kabul etmez. kabul edenlerde yarı yolda bırakmış zaten :)

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İş adamlarına gitmek lazım

Pek çok forum çok gördü şöyle projem var böyle projem var deyip sonra fos çıkanları..Yapabiliyorsan,yap ve göster..
Zaten yapacak olan için internette istemediği kadar bilgi vardır,yapacak olan burada konu açmaz..
Yapacak olanlar çoktan yapmış veya şu anda yapıyor olanlardır..Konuşmak ve yapmak farklı şeyler..
Allah yardımcın olsun,umarım başarırsın..

Biraz tepkimi sert göstericem.Ben direk yazılım olursa büyüymem kolay oldugu için.Belki sponsor bulurum diye yazdım.Siz anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz.Belki bir yazılım firması düşüncemi beğenecek ve isimlerini duyurmak için yazılımı yazacak.

Bir zamanlar web sitelerinin html den ibaret olduğu zamanlar iyi bir webmaster olma hevesi ve azimi vardı aklımda neler vardı neler ben başaramadım inşallah sen başarırsın şimdi arkama baktığımda aklımı, gözümü yıllarca boşa yormuşum kötü bir site ugruna

Bu yorumunuz beni mutlu etti.Fakat bende hırs,azimi,kararlı çalışma,sabır gibi özellikelr mevcut.Bu sayede projemi tutturucağım ve zamanı geldiğinde bu yapılan olumsuz yorumları, yorum sahiplerine tekrar göstericem.

küçük adımlar atmadan büyük yerlere gelemezsin.
yazılımıyla ve herşeyiyle türkiyenin en büyük mobil portalını yapacaksın ama sen site yi tamamlar tamamlamaz popüler olacak mı ki? aylar yıllar lazım en büyük olabilmesi için.

büyük şirketler dahi projene umut vermediyse, demek ki gerçekten de oluru olan bir proje değil.

inşallah yapabilirsin, herkese "vay be yaparım dedi yaptı" dedirtirsin :)
ama olmayacak duaya amin demek olur sana bu konu da yardım etmek.
kimse böyle bir şeyi kabul etmez. kabul edenlerde yarı yolda bırakmış zaten :)

Büyük firmalar dediğim hocam.SDN,Donanım haber,gibi büyük şirketler.Onlarda tam hatırlamıyorumda projeye sponsor olmadıklarını söyledi.Tabi malesef donanım haber geri dönüş bile yapmadı.Dediğiniz gibi herkese zamanı geldiğinde vay be yaparım dedi yaptı dedirticem.Ondan sonra görücem bu insaları.Tabi zamanı geldiğinde yüzleşecek yüzleri olur ise...Yorumunuz için teşekkür ederim.

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,910
Zamanı geldiğinde sende hatırla

Günün birinde olurda olur, ve eline gerekli sermaye geçecek olursa, bil ki en fazla üç gün sonra, kendini tekrar tek meteliksiz olarak, başkalrında yeni bir proje için para dilenirken bulursun, ve bu yazdıklarınıda hatırlamazsın bile.

Bu hikâyeleri sen 15-16 yaşındaki çocuklara yutturursun., ama ben senin gibi çok kişiyi tanıyorum. Proje dediğin ise tek bir fikirden ibaret. "En büyük mobil portal" elinde projenin tanımından başka bir şey yok. Tam bir palavra projesi. Palavacılar her zaman her şeyin en büyüğüne sahip olamk isterler. Ama laf üretmekten başka bir şey de beceremezler.

Dediğim gibi, senin gibi çok kişiyi tanıyorum. Bu nedenlede büyük konuşuyorum. Haydi göster kendini, ve banada hatırlat sözlerini.

nokta.

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Zamanı geldiğinde sende hatırla

Günün birinde olurda olur, ve eline gerekli sermaye geçecek olursa, bil ki en fazla üç gün sonra, kendini tekrar tek meteliksiz olarak, başkalrında yeni bir proje için para dilenirken bulursun, ve bu yazdıklarınıda hatırlamazsın bile.

Bu hikâyeleri sen 15-16 yaşındaki çocuklara yutturursun., ama ben senin gibi çok kişiyi tanıyorum. Proje dediğin ise tek bir fikirden ibaret. "En büyük mobil portal" elinde projenin tanımından başka bir şey yok. Tam bir palavra projesi. Palavacılar her zaman her şeyin en büyüğüne sahip olamk isterler. Ama laf üretmekten başka bir şey de beceremezler.

Dediğim gibi, senin gibi çok kişiyi tanıyorum. Bu nedenlede büyük konuşuyorum. Haydi göster kendini, ve banada hatırlat sözlerini.

nokta.

Bayağı bir ağır olmuş.Siz bunu yıllar önce Facebook'un ünlenmediği.Sadece birkaç kişinin ziyaret ettiğinde Marc'a söylemiş olsaydın emin ol şuan cevabını almış olacaktın.Aynı şekilde belki 2 belki 3 yıl sonra göreceksiniz.İşte o zaman büyük konuşmaman gerektiğini öğreneceksin.Aslında şuan benim yaptıgımda doğru bir davranış değil.Geleceği tahmin etmek elbette zordur.En zoruda gelecek hakkında konuşmaktır.Ben şuan en zorunu yaparak gelecek hakkında konuşuyorum.Ayrıca SDN Kurucusu Hakkı Bey'de zamanında projesini bir şirkete sunmuş.Fakat kabul görmemiş.Kendi kurarak SDN'Yİ bu günlere getirmeyi başarmış.Siz aynı şekilde Hakkı Bey'de hayal peşinde koşma gerçekçi ol diyebilirmiydin o zaman ? Aynı şekilde o zamanda aynısını söylerdin.Fazla söze gerek yok.Bazen kelimeler yetersiz kalır.Şuan size söylecek pek kelime bulamıyorum.Susmak en doğrusu olacak.İlerde görüşmek üzere tabi yüzleşmeye cesaretin var ise...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Son olarak birkaç şey daha ekleyeyim.Kimseden para dilendiim falan yok.Dilenmek nasıl bir kelimedir.Sadece sponsor olacakları sordum.Siz sponsor olmayacaksanız ne cevap atıyorsunuz.Şuan SDN'de olmasak benim size diyecek daha çok sözüm var.Sizin bu söyledikelriniz baya bir zoruma gitti.İnşallah ben yükselirken siz düşersiniz.

Tabi şimdi siz klavye bebesi gibisinden kelimeler kullanacaksınız.Ben düşüncemi saklayanlardan değilim.Neyse o.İçimde dışımda bir.Yüz yüzede olsak söyleceklerim bunlar.Hayatta size başarılar...

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Benimde modifiye ile ilgili bir projem vardi. Icinde internet sitesini ve ayrica kendi ufak programini barindiran. Bu isi yapacak eleman bulamayinca öylece kaldi. Projenin üstünden 3 yil gecti. Aklim hala oradadir. Umarim basarirsin. Bu yolda sansa da ihtiyacin olacak. Bol sans dostum.

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benimde modifiye ile ilgili bir projem vardi. Icinde internet sitesini ve ayrica kendi ufak programini barindiran. Bu isi yapacak eleman bulamayinca öylece kaldi. Projenin üstünden 3 yil gecti. Aklim hala oradadir. Umarim basarirsin. Bu yolda sansa da ihtiyacin olacak. Bol sans dostum.

Çok teşekkür ediyorum bu güzel yorumunuz için.Bu güzel yorumunuz bana hırs ve umut veriyor.Büyük konuşmak istemiyorum.Zamanı geldiğinde konuşucam.