2. Sınıf Bilgisayar Mühendisliği okuyorum
Şöyle bi projem var ama ağırlık veremiyorum vizeler haftaya
Mesela bir torrent sitesi var diyelim(örnek olarak bitturk veriyorum)
Bu sitenin programlar bölümünün adresi şu
bittruk.net/programlar.php mesela)
Şimdi programımızın yapacağı(işlem işlem anlatıcam)
İşlem 1:
programımız Programlar bölümündeki konu başlıklarını indiriyor bir veritabanına veya string diziye(olurmu bilmem) aktarıyor.
İşlem 2
Programımız her 2 dakiada bir bu Programlar bölümünün konu başlıklarını indirerek
Başka bir databaseye veya string veriye aktararak 1. konu başlığını 1. databasedeki veya string dizideki veriyle karşılaştıyor
İşlem 3
Eğer karşılaştırma değeri true değilse
programımız en son açılan başlığın içeriğine giderek .torrent isimli dosyayı indirip açıyor.
Program bu kadar
Yani programdaki amaç siz sadece bilgisayarı açık bırakın o herşeyi indirsin tarzında.
Yardımcı olabilecek veya en azından bir fikir bile verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Saygılarımla SDN ailesi
Şöyle bi projem var ama ağırlık veremiyorum vizeler haftaya
Mesela bir torrent sitesi var diyelim(örnek olarak bitturk veriyorum)
Bu sitenin programlar bölümünün adresi şu

Şimdi programımızın yapacağı(işlem işlem anlatıcam)
İşlem 1:
programımız Programlar bölümündeki konu başlıklarını indiriyor bir veritabanına veya string diziye(olurmu bilmem) aktarıyor.
İşlem 2
Programımız her 2 dakiada bir bu Programlar bölümünün konu başlıklarını indirerek
Başka bir databaseye veya string veriye aktararak 1. konu başlığını 1. databasedeki veya string dizideki veriyle karşılaştıyor
İşlem 3
Eğer karşılaştırma değeri true değilse
programımız en son açılan başlığın içeriğine giderek .torrent isimli dosyayı indirip açıyor.
Program bu kadar
Yani programdaki amaç siz sadece bilgisayarı açık bırakın o herşeyi indirsin tarzında.
Yardımcı olabilecek veya en azından bir fikir bile verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Saygılarımla SDN ailesi