gencbeyin34
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum. System trayde çalışan bir programı herhangi bir klavye kısayolu ile kapatabilir miyim???? Cevaplarınız için teşekkürler..
işletim sistemin ne?Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum. System trayde çalışan bir programı herhangi bir klavye kısayolu ile kapatabilir miyim???? Cevaplarınız için teşekkürler..
İlk başta bir notdefteri açın ve ""tskill iexplore(iexplore yerine SONLANDIRACAĞINIZ PROGRAMIN ADINI YAZ)"
yalnız burada önemli olan dosya adından sonra uzantı eklememektir.Yani "tskill iexplore.exe" değil de "tskill iexplore" şeklinde olacaktır.Ayrıca aynı adda birden fazla uygulama varsa hepsini kapatır.Sonra bu not defterini (farklı kaydetten program ismi.bat diyerek kaydet)
Adamsınİlk başta bir notdefteri açın ve ""tskill iexplore(iexplore yerine SONLANDIRACAĞINIZ PROGRAMIN ADINI YAZ)"
yalnız burada önemli olan dosya adından sonra uzantı eklememektir.Yani "tskill iexplore.exe" değil de "tskill iexplore" şeklinde olacaktır.Ayrıca aynı adda birden fazla uygulama varsa hepsini kapatır.Sonra bu not defterini (farklı kaydetten program ismi.bat diyerek kaydet)