Program Kapatma Yardım..

gencbeyin34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum. System trayde çalışan bir programı herhangi bir klavye kısayolu ile kapatabilir miyim???? Cevaplarınız için teşekkürler..

XGDDRX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kısayolla kapatamazsın diye biliyorum ama ctrl+alt+delete ile işlemler bölümünden görev sonlandırabilirsin.

gencbeyin34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
işlemler menüsünden kapatılıyor.Onu biliyorum ama bunu herhangi bir kısayol dosyasına dönüştüremiyormuyuz ??? (dos komutları ile)

XGDDRX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İlk başta bir notdefteri açın ve ""tskill iexplore(iexplore yerine SONLANDIRACAĞINIZ PROGRAMIN ADINI YAZ)"
yalnız burada önemli olan dosya adından sonra uzantı eklememektir.Yani "tskill iexplore.exe" değil de "tskill iexplore" şeklinde olacaktır.Ayrıca aynı adda birden fazla uygulama varsa hepsini kapatır.Sonra bu not defterini (farklı kaydetten program ismi.bat diyerek kaydet)

gencbeyin34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İlk başta bir notdefteri açın ve ""tskill iexplore(iexplore yerine SONLANDIRACAĞINIZ PROGRAMIN ADINI YAZ)"
yalnız burada önemli olan dosya adından sonra uzantı eklememektir.Yani "tskill iexplore.exe" değil de "tskill iexplore" şeklinde olacaktır.Ayrıca aynı adda birden fazla uygulama varsa hepsini kapatır.Sonra bu not defterini (farklı kaydetten program ismi.bat diyerek kaydet)

Çok teşekkürler hallettim :) :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Corel12 kullanıyorum ve program bir anda dondu ekranda ' file copy error. TEMP drive or output may be full ' yazıyor ve program kapanmıyor bu konuda yardımcı olabilir misiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya 1 program var ne açılıyo ne kapanı yo kılavde onu nasıl kapatırım ?:helpsmilie:

xandel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Adamsın