2 Haziran 2009 #1 C caneroncu Asistan Katılım 26 Nisan 2009 Mesajlar 130 Reaksiyon puanı 1 Puanları 0 avg 8.5 kaldıramıyorum. Hata veriyor. Error: Action failed for registry key HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows: creating registry key....
avg 8.5 kaldıramıyorum. Hata veriyor. Error: Action failed for registry key HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows: creating registry key....
2 Haziran 2009 #2 C captaingreen Profesör Katılım 21 Nisan 2009 Mesajlar 1,579 Reaksiyon puanı 20 Puanları 0 Kendi sitesinden indirdiğin AVG remover ile AVGyi kaldırabilirsin. Link:AVG Antivirus and Security Software - Tools download
Kendi sitesinden indirdiğin AVG remover ile AVGyi kaldırabilirsin. Link:AVG Antivirus and Security Software - Tools download
2 Haziran 2009 #3 kaberdey Profesör Katılım 22 Aralık 2008 Mesajlar 4,262 Reaksiyon puanı 87 Puanları 0 your uninstaller kullan her şeyi söker çıkarır, çamaşırsuyu gibi
2 Haziran 2009 Konuyu başlatan #4 C caneroncu Asistan Katılım 26 Nisan 2009 Mesajlar 130 Reaksiyon puanı 1 Puanları 0 Teşekkür ederim bunu deneyeceğim
2 Haziran 2009 #5 C craftingMaterial Rektör Katılım 31 Aralık 2007 Mesajlar 17,486 Reaksiyon puanı 189 Puanları 243 kaberdey dedi ki: your uninstaller kullan her şeyi söker çıkarır, çamaşırsuyu gibi Genişletmek için tıkla ... ben o programı pek tavsiye etmem gidip registrydeki uninstall stringini çalıştırmaktan başka bir şey yapmıyor o program...
kaberdey dedi ki: your uninstaller kullan her şeyi söker çıkarır, çamaşırsuyu gibi Genişletmek için tıkla ... ben o programı pek tavsiye etmem gidip registrydeki uninstall stringini çalıştırmaktan başka bir şey yapmıyor o program...