Program files'daki dosyaları nasıl silebilirim?

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar son zamanlar pc'ye birşey oldu artık program files'deki dosyaları silemiyorum

Sizce nasıl silebilirim yardımcı olun. İznime gereksiminiz var diyor. Pc'nin admini benım iznim yok. :cursing:

Caps ;

Hd caps linki ; http://f1304.hizliresim.com/18/4/lsg4u.jpg

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Denetim masası-Kullanıcı hesapları-hesap türünüzü değiştirin kısmına gelip yönetici olarak işaretle kendini

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
program arka planda çalıştığı için silinmiyordur muhtemelen. görev yöneticisi - işlemler - logmein hamachiyi seçip işlemi sonlandırdıktan sonra yeniden deneyin.

program ekle kaldır sekmesinden kaldırdıysanız bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra otomatik olarak silinecektir.

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Silinmedi. Ve açık değil şu anda

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Görev yöneticisindeki hizmetlerden kontrol edin.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
http://www.filehorse.com/download-unlocker/

şu programı dene.

Boyutu oldukça ufak olan Unlocker sayesinde, sinirinizi bozan, kapatamadığınız ve bilgisayarınızdan silemediğiniz uygulamaları kolaylıkla silebileceksiniz. Program sağ tuş menüsüne bir link ekliyor ve daha kolay işlem yapabilmenizi sağlıyor. Alanında en iyilerden biri olan Unlocker tamamen ücretsizdir.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Program muhtemelen arka planda açılıyor. O yüzden işlem yapmıyor. Sana "HiJackFree" programını öneririm. Buna benzer alternatiflerde var. Fakat bu program hem iyi hemde türkçe olması avantaj. İstersen resimli veya videolu olarak da gösterebilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
denetim masasında bazı proğramlar gözükmüyor dosyadanda silinmiyor masıl proğramı kaldıra bilirim

yusuf alkas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar olaylar windows yöneticiliğiyle ve programın açık olduğuylaalakalı değil geçen bi virüs yedim avg antivirüs bianda yüklenmeye başladı görev yöneticisinden kapatamıyodum int kapattım ve hemen görev yöneticisinden durdurdum ardındanda denetim masasından sildim gitmişmi diye kontrol ederken program fileste avg klasörünün olduğunu anladım silmeye çalıştığımda administators izni istiyodu ama pc de başka kullanıcı yok bi ben varmı ve bende yöneticiyim bu sorunu bilen kimse yokmu ben avg klasörünü silmek istiyorum içinde birsürü dosyavar korkuyorum bişey olacak diye
Ekran görüntüsü 2020-12-26 101047.png