Program ekle/kaldır dan kaldıramadığım yazılım

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar sistemde yüklü olmamasına rağmen McAfee VirusScan i listede tutuyo. kaldırmaya çalıştığım zamansa hata veriyo kısacası kaldıramıyorum. çeşitli uninstall programları denedim ama faydası olmadı. registry den falan halledemez miyiz şu işi?

not: kalsın sana ne zararı var demeyin kasper yüklicem onun yüzünden yükleyemiyorum :D

paşazaade

Asistan
Reaksiyon puanı
0
regdit yazıp üstteki menüden kaldırmak istediğin programın adını yaz ona ait nekadar girdi varsa hepsini sil başlangıçta çalışan bi programdır msconfig yazıp başlangıcta başlamasınıda engelle ve dediğim gibi kayıt defterinde nekadar girdi varsa bu programa ait
hepsini sil ama dikkat et yanlış bişy silme windows un çalışması için gerekli dosyaları silmeyesin:D

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
walla registry den ne bulduysam sildim :D oldu kurtuldum ondan ^^

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Your Uninstaller adlı programla bu işlemi kolaylıkla yapabilirsin. Program önce kaldırmak istediğiniz uygulamanın normal Uninstall'ını çalıştırıyor ve sonra ondan kalan registry ayarları ve dosyaları temizliyor.Şayet programın Uninstall'ı çalışmazsa bilgisayardaki tüm herşeyini silebilme özelliği taşıyor.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hayır bilgisayarda hiç bir dosyası yok zaten sadece orda öyle bi girdi var o kadar. ama regeditten kaldırdım. (your uninstaller da kaldıramamıştı denemiştim. ilk adımda uninstall yapamayınca program hata veriyodu sanırım)