Program Bulunurmu

A L P T U Ğ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
arkadaşlar HI LEVEL marka televizyona program yüklemek istiyorum ama programı nerden bulabilirim HI LEVEL smart tv televizyonum

mustaq120

Asistan
Reaksiyon puanı
47
ilk olarak tv nizin aktif bir internet ağına bağlı olması lazım bunu kumanda vasıtasıyla ayarlar sekmesi ve internet ağ bağlantısı kısmından gerekli ayarlamaları yapınız . kumandanızda internet simgeli bir tuş arayın bu tuşa basınca smart centra geçmesi lazım burda biraz dolanın ve uygulama yükleyiciyi bulun ve isteğiniz uygulamanın eğer hi level destek varsa indirme işlemine başlayabilirsiniz

A L P T U Ğ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
ilk olarak tv nizin aktif bir internet ağına bağlı olması lazım bunu kumanda vasıtasıyla ayarlar sekmesi ve internet ağ bağlantısı kısmından gerekli ayarlamaları yapınız . kumandanızda internet simgeli bir tuş arayın bu tuşa basınca smart centra geçmesi lazım burda biraz dolanın ve uygulama yükleyiciyi bulun ve isteğiniz uygulamanın eğer hi level destek varsa indirme işlemine başlayabilirsiniz
onu biliyorum ama istediğim program indirmek uygulama indirmeyeceğim mesela güncelleme gibi servis çağırdığım zaman attıkları programı kastedediyorum