Kaspersky Kullanıcısı
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 298
Profil resmimden dosya yükleye tıklıyorum GİF koyuyorum donup kalıyor hareket etmiyor, bunu nasıl hareketli yaparım?
Eğer hata veriyorsa dosya mb küçültme sitelerini kullanabilirsin.Profil resmimden dosya yükleye tıklıyorum GİF koyuyorum donup kalıyor hareket etmiyor, bunu nasıl hareketli yaparım?
Yukarıda takip et var.bende bilmiyorum birisi yazarsa bildirim düşsün diye yazdım
pardon yeniyim de görmemişim teşekkürlerEğer hata veriyorsa dosya mb küçültme sitelerini kullanabilirsin.
Dosya boyutu 1 mb den fazla olunca hata veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yukarıda takip et var.
Eğer hata veriyorsa dosya mb küçültme sitelerini kullanabilirsin.
Dosya boyutu 1 mb den fazla olunca hata veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yukarıda takip et var.
Kare gif olacak ve boyutu küçük olması gerek.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.500x500 1mb az olması gerek
Önemli değil olabilir.pardon yeniyim de görmemişim teşekkürler
Çözüm, sadece Soru formatında açılan konularda oluyor diye biliyorum. Kaldı ki "Forum Hakkında" kategorisinde çözüm işaretlemek garip olurdu.@Kaspersky Kullanıcısı çözüm olarak bir mesajı işaretlemişsin ama bende hangisi olduğu görünmüyor? ?
Bu bildirim böyle düşünmeme sebep olmuştu ama sorun yok.Çözüm, sadece Soru formatında açılan konularda oluyor diye biliyorum. Kaldı ki "Forum Hakkında" kategorisinde çözüm işaretlemek garip olurdu.
Ben de anlayamadım. Şu konuda başlığın yanında Unsolved (kırmızı buton) yanıyor:Bu bildirim böyle düşünmeme sebep olmuştu ama sorun yok.