STB
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 740
arkadaşlar merhaba profil resmim sizce nasıl. Maksat sohbet edelim.
değiştiricem.Kendi resmini koy bence daha iyi olur. Maksat, nasıl bir insanla konuştuğumuzu görebilelim. Hem daha iyi anlaşırsınız üyelerle samimi olarak.
dekan ne anlama geliyor.Kendi resmini koy bence daha iyi olur. Maksat, nasıl bir insanla konuştuğumuzu görebilelim. Hem daha iyi anlaşırsınız üyelerle samimi olarak.
5000 mesajı olan kişilere dekan unvanı veriliyor.değiştiricem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
dekan ne anlama geliyor.
Üyecik 0-99
Asistan 100-499
Doçent 500-999
Profesör 1000-4999
Dekan 5000-9999
Rektör 10000-19999
Guru 20000+
peki mod adayı filan onlar nasıl oluyor.5000 mesajı olan kişilere dekan unvanı veriliyor.
Başvuruyla.peki mod adayı filan onlar nasıl oluyor.
Bizim değiştirebilme imkanımız var normalde benim de profesör.peki mod adayı filan onlar nasıl oluyor.
Moderatör adayı yazıyor ya onu nasıl aldığınızı sormuş sanırım.Bizim değiştirebilme imkanımız var normalde benim de profesör.
Oyu için alicam.Kötü. (Bence)
Profil fotoğrafını kast ettim.Oyu için alicam.
Açıklamada da belirtir maksat sohbet etmek.Bu konuyu burda açman çok saçma.Git profiline yaz.
insanın mesajındanda nasıl bir insan olduğu anlaşılılır aslındaKendi resmini koy bence daha iyi olur. Maksat, nasıl bir insanla konuştuğumuzu görebilelim. Hem daha iyi anlaşırsınız üyelerle samimi olarak.
Samimiyet açısından bence de fotoğraflarınızı bulunması daha sıcakkanlı olur. Tabikide koymak istemeyen koymak.insanın mesajındanda nasıl bir insan olduğu anlaşılılır aslında
Bana böyle konuları açmak saçma geliyor sonuçta burası bilgi edinmek için bir forum.Adminler bişey demedikce sıkıntı yok.Açıklamada da belirtir maksat sohbet etmek.
Huawei bilgisayar a ne diyorsun.Bende Rektör'üm mesela.![]()
Huawei bilgisayar a ne diyorsun.
forum.shiftdelete.net