Probook'a Intel driver yükleyemiyorum

ColdFir3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Oncelikle HP Probook 4710s modelinden Laptop'm var... Dun gece laptop'a format attim, driverleri yukledim, fakat sadece bir driver yuklenmedi... Intel Matrix Storage diye bir driver bunu yuklemeden Wirelles Driver'i yuklemiyorum.

Intel Matrix Storage Setup'ini calistirdigimda karsima bu yazi cikiyor :
This computer does not meet the minimum requirements for installing the software.
Setup will exit...

Ingiliz sitelerinden arastirmaya calistim fakat ingilizcem zayif oldugundan bir sonuca ulasamadim.. Siteden bunu bulen biri cikarsa lutfen yardimci olsun..
Insallah sorunuma yardimci olacak biri cikar....

Not: Eger konu yanlis yerdeyse ozur dilerim fakat lutfen gorevli arkadas konuyu silmesin, gerekli yere Tasisin cok minnetar olurum.. belki bilen biri cikar.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
yüklemeye çalıştığın driverı hp nin sitesinden mi indirdin? eğer siteden indirdiysen modelini düzgün yazdığına eminmisin?

HkanTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kırmızı olan yerde ''bilgisayarınız bu yazılımı yüklemek minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor ve setup işlemi sonladırılacaktır.'' yazıyor.
yani yazılım için bilgisayarının özellikleri yetmiyor,yukarıdaki arkadaşın dediği gibi belki de yanlış driveri indirmiş olabilirsin.

ColdFir3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
topalsolucan bu siteden indirip bir deneyeyim bakalim ne sonuc alacagim...Isletim sitemi Windows XP SP3 OEM netten indirip cd ye yukledim format attim..

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
xp icin win7 driverini indirmiş olabilirsin.

ColdFir3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
topalsolucan dedigin siteden driverlerden biri uydu cok tesekkur ederim :))
ilgilenen diger arkadaslardanda Allah razi olsun..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim Driver Scanner Diye bir program var onunla dene ama net baglantın olması gerek. yukledıkten sonra start scan butonuna tıkla otomatik yapıyo