Problemli Twitter

ekometr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Twitter ile facebook'u bağladım bir süre yazdıklarım facete duvarıma gidiyordu ama son 1-2 gündür yazdıklarım facete duvarıma gitmiyor!
Sorun nedir?

Teşekkürler...

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
  1. Facebook hesabındaki Twitter app sayfasına git. Eğer daha önce Twitter'ın duvarına yazmasına izin verdiysen
  2. “Facebook Profil” kısmının yanında işaretli bir onay kutucuğu göreceksin. İşareti kaldır. Eğer işaret kalkmaz gibi görünüyorsa sayfayı tazele ve işaretin kalktığından emin ol.
  3. Bir tweet gönder.
  4. “Facebook Profil” kutusunu işaretle. Yine işaretlenmiyor gibi gözüküyorsa sayfayı tazele ve kutucuğun işaretli olduğundan emin ol.
  5. Farklı bir tweet gönder. Bu tweet (önceki değil) Facebook üzerinde gözükecektir.

ekometr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bütün adımları denedim olmadı. 3.adımdaki tweet gönderme işlemini facebook uygulama sayfasındaki share link yazan yerden mi göndercem yoksa twitter sayfamdan mı? Ben twitter sayfamdan gönderdim. ama...

---------- Post added at 18:38 ---------- Previous post was at 17:23 ----------

Ve resimdeki gibi bir şey oluyor. Sürekli dönüyor onaylamıyor mu acaba ?

DeepLune

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aynı sorun bende de var dediklerinizi yaptım ama hala olmadı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de tweetleri yazıyoru m duvarımda görünüyo ama takipçiler falan diye yazan yerde tweet 0 gözüküyo nasıl düzeltebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
facebooktaki twitter uygulamasına girmeye çalışıyorum ama beyaz bi boşluktan başka bişe yok..uygulamada mı bi sorun var acaba?