@⃠1⃠⃠2⃠⃠3⃠⃠a⃠⃠b⃠⃠c⃠
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 427
Lütfen Ateist diye linçlemeyin Ateist falan değilim sadece bu durum hakkında küfür veya hakaret olmadan konuşacağım. Öncelikle siyasal İslamcılar'dan başlayalım siyasal İslamcılar bilime,gelişime karşı olan Arapları Türklerden daha çok seven ve ölümüne savunan Arap ihanetine karşı çıkan Atatürke küfür eden Türk tarihini sadece Osmanlı imparatorluğundan ibaret olarak gören kur'an-ı bir kere bile açıp okumayan dini bir baskı aracı olarak kullanan mini etek giyen kadınlara fiziksel veya sözlü şiddet uygulayan iş Araplar oldumu onları ölümüne savunan ama Doğu Türkistana susan tiplerdir daha çok sayardım ancak uzatmayacağım. Zombileştiren tarikatlara gelirsek İsmailağa ve Menzil tarikatı bunların başında geliyor bu tip tarikatlar uydurma kerametlerle insanları kandırıyor ve san ki çok afedersiniz ama köpeği olarak kullanıyor yani ben şu an doğunun herhangi bir köyüne vs. gitsem desem ki ben şu peygamberin torunuyum hemen yanıma bir ton insan gelir bunlar da aynı şekilde insanları kandırıyorlar şu videolar ile ne dediğimi anlayacaksınız.
Gavs'ın sayesinde ha? Hani şu meleklere saman taşıtan (!) ihtiyar daha ayakta duramıyor.
Ben bu konuda hâşa İslam düşmanlığı yapmıyorum benim bu konuda bahsettiğim şahıslar aslında İslam'ın en büyük düşmanları. Ve maalesef devlet hiçbir şey yapmıyor aksine bunları destekliyor gerçekten üzülüyorum ülkeme.
Bu konu hakkında düşüncelerini paylaşmak isteyen yok mu?
Gavs'ın sayesinde ha? Hani şu meleklere saman taşıtan (!) ihtiyar daha ayakta duramıyor.
Ben bu konuda hâşa İslam düşmanlığı yapmıyorum benim bu konuda bahsettiğim şahıslar aslında İslam'ın en büyük düşmanları. Ve maalesef devlet hiçbir şey yapmıyor aksine bunları destekliyor gerçekten üzülüyorum ülkeme.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu konu hakkında düşüncelerini paylaşmak isteyen yok mu?
Son düzenleme: