Pro Street Hatası

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
NFS Pro Street'i kurdum, herşeyini hallettim. Sistem gereksinimlerini de sağlayan bir bilgisayarım var. Farklı farklı hata mesajları görüyorum devamlı. Açmaya çalıştığımda ilk açılan siyah pencerede takılıp kalıyor. Alt+Tab la çıkıyorum mesaj şu : ''Unable to **** technique Skid in shader fx\worlddecal.efx''
Tamam'a tıklıyorum,
bilmemne bilmemne adresindeki yönerge bilmemneye başvurdu bellek read olamadı programı sonlandırın diyor.
restart attım açmaya çalıştım yine aynı şeyler. :$
yardım edin nolur... (A)

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Bilgisayarının sanal bellek miktarını yükseltmen gerekebilir. Ayrıca ekran kartının shader özelliği var mı

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
chimera dedi ki:
Bilgisayarının sanal bellek miktarını yükseltmen gerekebilir. Ayrıca ekran kartının shader özelliği var mı
Shader özelliği nedir?Olup olmadığını nereden öğrenebilirim?
İlgilendiğin için teşekkürler :)

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
shader hatası driver güncel omayabilir yada sanal bellek hatası genelde pc yi power düğmesinden kapatmakdan olur format attığınında büyük ihtimal düzelir

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
sanal belleği kendim artırabilir miyim? :( format atmaya kıyamam şu bilgisayarıma... :(

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
sanal belleği artırdım şimdi :D şimdi shader olayını çözelim.
RADEON 9250/9200 Series (ATI display adapter AGP (0x5962)) ekran kartı bu, farkındayım vasat... ati'ye girdim driver supporttan bu seriye uygun driver'ı indiriyorum ama bu driveri yükleyince tüm güncelleştirme sorunu çözülüyomu? nedir? neyse 46.6 mb 5 dk da indi o da ilginç yükleyip deniycem yarın tekrar yanınızdayım.

xpoyraz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartının driverlarını güncellemeni önereceğim. Yine olmazsa yeniden windows yükle. Ama bana kalırsa senin sorunun oyunu kurduğun cd ile alakalı. Bahsettiğin hatada muhtemelen crack hatasından dolayı.. Çünkü ekran kartı olsa hiçbir oyunu çalıştıramassın. Mümkünse baska bir nfs pro street crack indirip değiştir.. ya da yuklmee yaptığın cd de bulunan cracki takrar değiştir.. Değiştirirken boyutları farklıysa sorun düzelecektir :D
Bazı oyun dvd leri direk pc e kopyalarsan crack de bu sekilde hata verir. Aynı cd den tekrar crack dosyasını atarsan muhtemelen sorun çözülecektir..
Umarım sorunun çözülür :)

megaman

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Shader Model 3 ve üstü destekleyen ekran kartına ihtiyacınız var. Sizin kartınız desteklemez maalesef. Her oyunda ekran Kartı belleğinin 128MB ya da 256MB olması oynatacağı anlamına gelmez maalesef.

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sağolun bidaha deneyim artık... Olmassa da yeni ekran kartı alırım paraya kıyıp.. :P

Symbol

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
bu shader ne gercekten bende merak ettim. Ne işe yariyor ve olup olmadıgını nerden ögrenebiliriz.