Prison Break Ekran Görüntüleri

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
4 sezonluk TV şovundan sonra Prison Break dizisinin oyununu yapmaya karar verdiler. Deep Silver dağıtımcılığında Zoofly yapımcılığında gerçekleştirilecek olan oyun PC, PS3 ve Xbox 360 platformlarına yapılıyor. Oyun casusluk ve gizlilik ögelerini yüksek bir şekilde içinde barındıracak. Oyun için yeni ekran görüntüleri yayımlandı. Görüntülere buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
star tv de her salı dizisi yayınlanıyor .kaçırmadan izliyorum .oyununun çıkmasıda güzel haber:drool:

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bencede arkadaşlar dublajlısı çok kötü olmuş altyazılı izliyorum bitiricem inaşlahh bu hafta 4.sezonun 3. bölümündeyim

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bence çok iyi dublajlamışlar. karakterler ile sesleri çok iyi oturtmuşlar. eğer altyazılı orjinal alıştıysanız tabi garip gelebilir. ama benim gibi ilk kez seyredenler için çok iyi. kaç senedir şunu indirip izleyim derdim. kısmet türkçe seyretmekmiş. teşekkürler star.
ha bu arada starın her hafta 2 bölüm gitmesi de çok iyi. inşallah dizi bitene kadar hep böyle gider. sonradan TNT nin lost a yaptığı gibi haftada 1 bölüme düşürmezler.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
michael'ın modellemesini yapamamışlar ama grafikler güzel.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
bence çok iyi dublajlamışlar. karakterler ile sesleri çok iyi oturtmuşlar. eğer altyazılı orjinal alıştıysanız tabi garip gelebilir. ama benim gibi ilk kez seyredenler için çok iyi. kaç senedir şunu indirip izleyim derdim. kısmet türkçe seyretmekmiş. teşekkürler star.
ha bu arada starın her hafta 2 bölüm gitmesi de çok iyi. inşallah dizi bitene kadar hep böyle gider. sonradan TNT nin lost a yaptığı gibi haftada 1 bölüme düşürmezler.
İlk olarak dublajlısını izledigin için sana öyle geliyor olabilir ilk önce orjinal dilinde izleseydin dublajın cok kötü oldugunu anlayabilirdin özelliklede T-Bag ve Abruzzi'nin seslerini duymadan filmin tadı çıkmaz :)