Prince Of Persia The Forgotten Sands

xbox360kinect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ubisoft tarafından geliştirilen Prince of Persia serisinin son üyesi olan Prince of Persia The Forgotten Sands oyununun tam çözümünü çoğunlukla geçmekte zorlanılan bölümlerini Teknoloca ekibi olarak okurlarımıza sunuyoruz.

Seride alışılmış özelliklerle karşılaşsakta bir çok yenilikle de tanışıyoruz. Persia Prensinin kardeşinde de bulunan madalyonumuza yönlendirici melegimizin eklediği birçok güç unsuru bulunuyor. Bunlar; suyu dondurma, ateş adam olma, buz adam olma ve toprak adam olabilme yetenekleri. Resimde gördüğümüz saydam kapılardan geçerek melğimize ulaşıyor ve bu güçleri elde ediyoruz. Bu güçleri geliştirmekse bize düşüyor. Karşımıza çıkan yaratıkları öldürerek tab tuşuna basarak karşımıza çıkan ekrandan bü ğüçleri geliştirebiliriz.

Prince-Of-Persia-The-Forgotten-Sands0.jpg

prince-of-persia-the-forgotten-sands-4.jpg

Forgotten Sands oyunununda serinin diğer üyelerinde olduğu gibi oyunu daha kolay bitirebilmek için birçok unsur bulunuyor. Genel olarak kolay bir oyun gibi gözüksede bazı bölümlerini geçmekte oldukça zorlandığımızı itiraf etmeliyiz. Özellikle birçok oyuncunun canını sıkan şu açılmayan kapılar. Resimde görüldüğü gibi butonun üzerine gelmenize rağmen kapı açılmıyorsa sorun sizde değil merak etmeyin. Yapmış olduğunuz crack büyük ihtimalle ilk çıkanlardan. Güncel olanıyla yenilemeniz işinizi görecektir.

Devamı: teknoloca.com => Prince of Persia The Forgotten Sands

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Xbox 360'da oynadım bir bölümde takıldım kapattım ondan sonra hiç açmadım :D