Pretome davetiyesi göndebilecek var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dento
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

attorney

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Ne takası be ben sadece üye olmak için istiyordum indirme hzına falan bakacaktım senin gibi ne buldum delisi değilim sanki babanın sitesi istemem zaten...:sneaky2:

Bir yerin davetiyesi için başka bir site önermeye takas diyoruz. Bu durumda sende takasçı oluyorsun.

Ben ne buldum delisi felan degilim .Bunu sana inandırmak zorun da degilim . Madem sadece istiyecektin güzelcene bir konu acardın derdin arkaşalar bu bu bu sebeplerden dolayı istiyorum yardımcı olursan cok mutlu olurum felan filan . İddia ediyorum yazdıgın gün alırdın o hesabı.

Ama sen konu acmısssın işte yok zamunda verirseniz bittürk,arena ,ftn bilmem ne veririm felan akıl var mantık var sence zamundası olan birinin zaten onlar da da hesabı olmaz mı?

Site babamın sitesi felan degil .Fakat davet ettigim kişiler benim o sitedeki durumumu beliliyor.Bugun zamunda için arena,bittürk felan veriyorsun. Yarın ben nerden bilecegim senin pretome davetiyesi takas da kullanmıyacagını? Ve yeni üye olmuşssun nerdeyse tüm mesajların takasla ilgili. Bu benim için önemli degil siteyi zaten çok kullanmıyorum. Ama davet agacından biri banlanırsa digerleri de banlanır ki bu durumda diger arkadaşlar ın sucu günahı nedir?

Ayrıcana arada bir vakit ayırıp forum kurallarını okusan iyi olur.

http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/43630-forum-kurallari.html

Özellikle madde onu .

Başka bir sorun?

sopranos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
attorney yanlış anlamazsanız bişey diyeceğim konunun başında benim mesajımı görmüşsünüzdür sanırsam ben gayet düzgün bir şekilde bu siteyi neden istediğimi yamıştım ama ne yazıkki ilk isteyen kişi olmama rağmen dikkate alınmadım neden acaba güvenemediğiniz içinmi yoksa ben bir hatamı yaptım açıklarmısınız

attorney

Doçent
Reaksiyon puanı
18
attorney yanlış anlamazsanız bişey diyeceğim konunun başında benim mesajımı görmüşsünüzdür sanırsam ben gayet düzgün bir şekilde bu siteyi neden istediğimi yamıştım ama ne yazıkki ilk isteyen kişi olmama rağmen dikkate alınmadım neden acaba güvenemediğiniz içinmi yoksa ben bir hatamı yaptım açıklarmısınız

martymcfly e hitaben yazmışssınız bende muhtemelen davetiyenizzi almışssınızdır diye düşünmüştüm.özelden e-mailinizi iletin göndereyyim.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Siteye kısaca özet geçebilcek ? İçerik olarak , hız ?

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
martymcfly e hitaben yazmışssınız bende muhtemelen davetiyenizzi almışssınızdır diye düşünmüştüm.özelden e-mailinizi iletin göndereyyim.
en az 30 sdn mesajı şartım vardı o yüzden atmadım. diğer 2 kişinin 800 ve 1700 mesajı var :)

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Fazla davetiyesi olan varsa bende alabilirmiyim özelden yollarım maili ?

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Benimde bi ara vardı üyeliğim ama tatil nedeniyle eve gittiğimde HnR durumuna düştüm.
Lütfen banada gönderir misiniz. Ratio olayı olmadığı için benim gibi düşük bağlantılı kişiler için ideal bi torent sitesi.
Olur veren olursa mailimi özelden göndermek istiyorum.
Şimdidn teşekkürler.