Yaptığın iş iş değil ben den sonra mail atan kişiye atmışın bana atmamışsın İyi ki bi davetiye istedik:cursing:
Benim takasçılar için davetiyem yok.
Yaptığın iş iş değil ben den sonra mail atan kişiye atmışın bana atmamışsın İyi ki bi davetiye istedik:cursing:
Benim takasçılar için davetiyem yok.
Ne takası be ben sadece üye olmak için istiyordum indirme hzına falan bakacaktım senin gibi ne buldum delisi değilim sanki babanın sitesi istemem zaten...:sneaky2:
attorney yanlış anlamazsanız bişey diyeceğim konunun başında benim mesajımı görmüşsünüzdür sanırsam ben gayet düzgün bir şekilde bu siteyi neden istediğimi yamıştım ama ne yazıkki ilk isteyen kişi olmama rağmen dikkate alınmadım neden acaba güvenemediğiniz içinmi yoksa ben bir hatamı yaptım açıklarmısınız
Siteye kısaca özet geçebilcek ? İçerik olarak , hız ?
en az 30 sdn mesajı şartım vardı o yüzden atmadım. diğer 2 kişinin 800 ve 1700 mesajı varmartymcfly e hitaben yazmışssınız bende muhtemelen davetiyenizzi almışssınızdır diye düşünmüştüm.özelden e-mailinizi iletin göndereyyim.
davetiyenizi aldım üye oldum teşekkürlermartymcfly e hitaben yazmışssınız bende muhtemelen davetiyenizzi almışssınızdır diye düşünmüştüm.özelden e-mailinizi iletin göndereyyim.
1 tane davetiye var isteyen varsa gönderebilirim (+300 mesaj olmalı)
zoki justsetmefree
mail adreslerinizi bekliyorum
zoki justsetmefree
mail adreslerinizi bekliyorum