Premiumla Sıkıntısı Olanlar Sıkıntınız Bitiyor

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Arkadaşlar premiumla sıkıntısı olanlar aşağıdaki linkte bulunan leech sitelerden faydalanabilirler
Ben Rapidown u kullanıyorum 500 mb kadar indirme veriyo
Petaleech,leechfast,leechmod.us,oneleech kullanıyorum bunların dışında
Tabi bu son dedğim 4 siteye üye olursanız daha iyi faydalanırsınız email adresini veriyorsunuz bi mesaj geliyo mesajdaki bağlantıyı tarayıcıya yapılştırın şifrenizi gönderiyolar ardından loginden giriş yapıp dosyanızı indirin tabi bu son 4 site filesonizde sorunsuz şu an önceden filerve hotfile da sağlamdı sorun çıktı fileserve hotfile için rapiddown u öneririm ama listeden kafanıza göre sizde deneyebilirsiniz
Şu an listede en sağlamı rapiddown

http://newhacksonly.blogspot.com/2011/06/all-working-premium-link-generator.html

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
earnmaster.ru'ya üye olun forumunu takip edin premium sıkıntınız olmaz:)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Alldebrid real debrid falan 2 günlüğüne çoğu upload sitelerinin dosyalarını yüksek hızda indirmeye izin veriyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
la olm size ne diyorum az laf dinleyin:) earnmaster.ru'da aldebrid,filesonic,wupload,fileserve,hotfile,rapid,deposit,turbobit vs vs vs vs cookieler şifreler herşey var adamı zorla söyletiyorsunuz...

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
la olm size ne diyorum az laf dinleyin:) earnmaster.ru'da aldebrid,filesonic,wupload,fileserve,hotfile,rapid,deposit,turbobit vs vs vs vs cookieler şifreler herşey var adamı zorla söyletiyorsunuz...
Benim sana birşey dediğim yok :D kızma abi :P

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
cookieler şifreler belli bir süre sonra işe yaramıo benim verdiğim sitelerde öyle bişey yok direk indirme
linki yapıştırın indirin az uğraşın anlarsınız

rusça öğrenince o siteyede bakarım

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
google ceviri diye birşey var çeviride sadece üye olurken lazım sonra gerek yok ve saatte 4-5 cookie geliyor günlük sayıyı sen hesap et, nys kafanıza göre...