Prefabrik Konutlar Hakkında

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Merhaba sevgili dostlar,

Muğladaki arsamız üzerine iki katlı bir ev yapmayı planlıyoruz.Tabi hem maliyet hem de görsellik önemli.Betonarme bir evin maliyeti bayağı yüksek oluyor.
Prefabrik konutlar hem maliyet hem de kurulum açısından betonarme konutlara nazaran oldukça hesaplı.Ucuz etin suyu yavan olur hesabı tabi insan yine de bi işkillenmiyor değil.O yüzden size bir danışayım dedim.Prefabrik konutlar hakkında bilgisi olan bir arkadaşım var mı forumda acep ? Hatta daha ileri gidip oturan , bu işle uğraşan vs. varsa zaten harika olur :) Bu konuda biraz bilgilendirecek , deneyimlerini paylaşacak arkadaşlar arıyorum.. :)

Saygılar...:flowers:

guardians

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba sevgili dostlar,

Muğladaki arsamız üzerine iki katlı bir ev yapmayı planlıyoruz.Tabi hem maliyet hem de görsellik önemli.Betonarme bir evin maliyeti bayağı yüksek oluyor.
Prefabrik konutlar hem maliyet hem de kurulum açısından betonarme konutlara nazaran oldukça hesaplı.Ucuz etin suyu yavan olur hesabı tabi insan yine de bi işkillenmiyor değil.O yüzden size bir danışayım dedim.Prefabrik konutlar hakkında bilgisi olan bir arkadaşım var mı forumda acep ? Hatta daha ileri gidip oturan , bu işle uğraşan vs. varsa zaten harika olur :) Bu konuda biraz bilgilendirecek , deneyimlerini paylaşacak arkadaşlar arıyorum.. :)

Merhaba sevgili dostlar,

Konuyu tekrar hortlattım :) 2-3 senedir bende köydeki araziye prefabrik ev yaptırmak istiyordum tereddütlerim vardı bayağı araştırma yaptım, mutlaka kurumsal firma olmasına dikkat edin herkesin sözüne dikkat etmeyin iyi araştırın ve referans isteyin, yağmurdan kaçarken doluya da tutulmayın
Bir malın değeri olur daha aşağısına vermek için ya dandik malzeme kullanıyorlar ya da evi tam teslim etmiyorlar. Ben karmod diye bir firmaya yaptırdım adamlar işinde bayağı uzman ürünleri de çok güzel öneririm.