Pozitif Teknoloji Güvenilirmi ? (Model Sorunsalı)

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Birkaç arkadaşım alışveriş yaptı. Allaha şükür cihazlar sağlam gelmiş ama cihazı sattıktan sonra bozulursa pek destek olmuyorlar.

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,649
Bende şunu beğendim. Bu fiyata başka yerde yok. Fakat bende pek güvenemedim.

baronion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
Birkaç arkadaşım alışveriş yaptı. Allaha şükür cihazlar sağlam gelmiş ama cihazı sattıktan sonra bozulursa pek destek olmuyorlar.
Sorduğumda zaten Apple’ın Türkiye garantisi olduğunu söylediler. Peki alışveriş yapsam bir sıkıntı çıkarmı veya bu model hakkında bilgin varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklısın bende bu kadar yükse

Haklısın bende pek güvenemedim bu kadar para veriyorken gerçekten güvenilir şüphe duymadan almak istiyorum. Bu model hakkında bilgin varmı ?

onuronuronur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba pt.com.tr ( Pozitif Teknoloji ) sitesinden MacBook Air almayı düşünüyorum. Fakat alacağım model Apple’ın sitesinde modeller listesinde, gözükmüyor. Apple Z0YJ000EF MacBook Air Z0YJ000EF 13.3'' i5 1.1GHz 8GB 256GB Uzay Grisi

Şunu düşünüyordum lütfen bir bakarmısınız? Apple’ın resmî satıcısı diyor ama pek güvenemedim.
Merhaba

Daha önce Pozitif Teknolojiden ürün aldım (iMac 2019). Sorun yaşamadım. Aksine çok destek oldular. Pozitif teknoloji Resmi apple satıcısıdır. Eğitim indirimleri sunduğu için oldukça hesaplı. Siteyi tavsiye ederim.

Tercih ettiğiniz ürünü siteye mail atarak fiyat istemiştim. Onun üzerine bu ürünü siteye eklediler. Bu ürün özel konfigürasyon ürünüdür. Standart bir ürün değil. Bu nedenle Apple'ın sitesinde göremezsiniz. Ancak satın alma aşamasında yükseltme tercihlerini uygulayarak bu konfigürasyonu sağlayabilirsiniz. i3 işlemcili modele i5 işlemci yükseltmesi yapılmıştır. Normalde i5 işlemcili model 512gb olarak sunulurken i3'ü i5yükseltmesi yapınca i5 işlemcili ve 256gb ssd'li bir ürün ortaya çıkıyor. Fiyat performans olarak 2020 MacBook Air'lar arasında bana göre en mantıklı ürün bu ürün (1.1 ghz i5 256gb) olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Site güvenilir. Daha önce 2019 iMac aldım.

yuziva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba pt.com.tr ( Pozitif Teknoloji ) sitesinden MacBook Air almayı düşünüyorum. Fakat alacağım model Apple’ın sitesinde modeller listesinde, gözükmüyor. Apple Z0YJ000EF MacBook Air Z0YJ000EF 13.3'' i5 1.1GHz 8GB 256GB Uzay Grisi

Şunu düşünüyordum lütfen bir bakarmısınız? Apple’ın resmî satıcısı diyor ama pek güvenemedim.
aynı Z0YJ000EF modelinden ben de sipariş verdim.
sitede standart MacBook Air 2020 i5 8gb/512gb 9100 tl,
i3 yerine i5 işlemci değişimi yapılan 256gb bu model 7600tl. 1.5k indirim farkı için riske girmeye değer diye düşündüm. özel konfigürasyonlu ürünler için temin edilme süresini 4-8 hafta olarak belirtiyorlar. bakalım inş sıkıntısız ulaşır.

accmustang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bende aynı siteden i5 versiyonunu sipariş verdim bugün. Konunun açılmış tarihine baktimda sen verdin mi siparişini? verdiysen herhangi bir gelişme bilgisini aldın mi? Şu zamanda elinize ulaşır vs gibi gibi.

srd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben dün akşam sipariş verdim. Sonuçta Apple yetkili satıcısı Nereden alırsanız alın Apple Türkiye garantisi var mı / yok mu önemli olan o garantiyi satıcı firma vermiyor sonuçta herhangi bir arıza durumunda apple yetkili servislerine götüreceğin için fiyat avantajı varsa alınabilir. Eğitim indirimli ürün Teknosayla arasında 2.000,00 TL fark var niye almayayım ki

13:16 da mail atmışım 13:35 de cevap vermişler 19:23 de mail atmışım 20:58 de cevap vermişler daha ne olsun

Articain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende aynı siteden i5 versiyonunu sipariş verdim bugün. Konunun açılmış tarihine baktimda sen verdin mi siparişini? verdiysen herhangi bir gelişme bilgisini aldın mi? Şu zamanda elinize ulaşır vs gibi gibi.
Merhaba ben de tam 1 ay once verdim sipariş fakat hala gelmedi sizinkinde herhangi bir gelişme var mı?

accmustang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben de tam 1 ay once verdim sipariş fakat hala gelmedi sizinkinde herhangi bir gelişme var mı?
ben siparişimi iptal ettirdim i5 versiyonunun ısınmasından dolayı vsvs çok video ve yazı okudum bununla ilgili ve iptal etme kararı aldım ve i3 versiyonunu aldım.

benden 1 ay önce yani nisan ayı başında sipariş veren vardı hd forumda onun siparişi gelmiş. bence bu ay sonuna kadar sizinkide gelicektir.