Poyraz Karayel’e bir ünlü isim daha katıldı

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
poyraz-karayel-2.jpg

Poyraz Karayel dizisine ünlü oyuncu İdil Fırat da dahil oldu.

‘Poyraz Karayel’, ikinci sezonu yeni transferlerle karşıladı. Ekibe yeni katılan isimlerden biri de İdil Fırat oldu. Celena rolüyle hikayeye dahil olan Fırat, “Entresan biçimde hiç dizi izlemeyen kesimin bile izlediği bir iş bu, kendimi şanslı hissediyorum” dedi.’Poyraz Karayel’, ikinci sezonu yeni transferlerle karşıladı. Ekibe yeni katılan isimlerden biri de İdil Fırat oldu. Celena Petridis rolüyle hikayeye dahil olan Fırat, “Entresan biçimde hiç dizi izlemeyen kesimin bile izlediği bir iş bu, kendimi şanslı hissediyorum” dedi.

Poyraz Karayel’e yeni sezonda Poyraz’ın kız kardeşi Meltem rolüyle Hare Sürel, Avukat Mete Durukan rolüyle Berk Erçer ve Adil Topal karakteriyle Özkan Uğur da katılmıştı.

idil-f%C4%B1rat-poyraz-karayel.jpg

POYRAZ KARAYEL 27. BÖLÜM KONUSU
Sinan’ı vuranların peşine düşen Poyraz’ın karşısına sürpriz bir isim çıkıyor!Albinonun katili olarak tüm oklar Poyraz’ı göstermektedir. Ama Poyraz polislerden kaçmayı başarır. Hem polislerden saklanmak hem de Sinan’ı vuranları bulmak zorundadır.

Bu sırada Ayşegül’le beraber yardımına hiç beklemediği biri yetişir: Mete…

Sadrettin ise göl gezintisinden eve yalnız döner. Songül’ün nerede olduğunu kimse bilmemektedir. Poyraz örgütün izini sürmeye devam eder. Sinan’ı vurduranın kardeşi Meltem olduğunu öğrenince ise ciddi bir yıkım yaşar. Peki gerçekten bu işin sorumlusu Meltem midir yoksa hepsi büyük bir oyunun parçası mıdır? Ayşegül Poyraz’sız olmadığını anlar, ona duygularını itiraf edecekken hiç beklemediği bir telefon her şeyi altüst eder…

[video=youtube;sJV5O2qKHu4]https://www.youtube.com/watch?v=sJV5O2qKHu4[/video]

Kaynak

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
geç kaldın izledik bile hatta tabletin kopan şarj kablosunu bile acil olarak onardım bir dandik kulaklık ve e250 şarjı kullandım onarımda...