29 Kasım 2016 #1 A androchar Asistan Katılım 15 Temmuz 2013 Mesajlar 310 Reaksiyon puanı 1 Puanları 18 Herkese merhabalar. Powerline kullanmaktayım. 100 Mbps internetim var. Ancak powerlineden 18 mbps alıyorum. Ne yapmalıyım?
Herkese merhabalar. Powerline kullanmaktayım. 100 Mbps internetim var. Ancak powerlineden 18 mbps alıyorum. Ne yapmalıyım?
7 Aralık 2016 #2 isyankar42 Profesör Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 2,755 Reaksiyon puanı 806 Puanları 293 Konum Konya Bende kullanıyorum tek fark 3ms ping Şunları deneyebilirsin 1)Cihazı elektirik hatkarını düşünerek daha yakın yere takmak 2)uzatma kablosu kullanıyorsan verim düşer bu yüzden uzatma kablolarundan uzak durmalısın 3)wifide sıkıntı olabilir lan üzerinden deneyip sınucu buraya yazabilirsin
Bende kullanıyorum tek fark 3ms ping Şunları deneyebilirsin 1)Cihazı elektirik hatkarını düşünerek daha yakın yere takmak 2)uzatma kablosu kullanıyorsan verim düşer bu yüzden uzatma kablolarundan uzak durmalısın 3)wifide sıkıntı olabilir lan üzerinden deneyip sınucu buraya yazabilirsin