Power Supply Bakarmısınız ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gs_Li
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gs_Li

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben yaklaşık 2 - 3 ay önce casper bir pc aldım sistemim şöyle :
işlemci : intel i3 3220 3.3 ghz
ram : 4gb
ekran kartı : 2 gb (1gb ayrılmış) amd radeon hd 7350

ve bu sistemdeki ekran kartımı değiştirmek istiyorum bunun için power supply kaç watt oldugunu ögrenmem lazım ve ögrenmek için kasayı açmam lazım eger kasayı açarsam garanti dısı kalıyor bu yüzden power supply kaç watt oldugunu baska hangi şekilde anlayabilirim ??

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
arkadaşlar ben yaklaşık 2 - 3 ay önce casper bir pc aldım sistemim şöyle :
işlemci : intel i3 3220 3.3 ghz
ram : 4gb
ekran kartı : 2 gb (1gb ayrılmış) amd radeon hd 7350

ve bu sistemdeki ekran kartımı değiştirmek istiyorum bunun için power supply kaç watt oldugunu ögrenmem lazım ve ögrenmek için kasayı açmam lazım eger kasayı açarsam garanti dısı kalıyor bu yüzden power supply kaç watt oldugunu baska hangi şekilde anlayabilirim ??

Kasayı açmadan psu'nun kaç watt oLduğunu öğrenemezsiniz..

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bir şey kafama takıldı, garantisi gider diye kasayı açmak istemiyorsun da ekran kartını alınca, kasayı açmadan nasıl takmayı düşünüyorsun.

Gs_Li

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir şey kafama takıldı, garantisi gider diye kasayı açmak istemiyorsun da ekran kartını alınca, kasayı açmadan nasıl takmayı düşünüyorsun.
o konuyu merak etme gittigim bayi ben garanti dısı kalmadan takarım dedi ve ekran kartı arastırıyorum ekran kartı satmıyo been alıcam o takıcak o yuzden ogrenmek istiyorum

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
İlginiz İçin Saolun Pcnin Arkasına Baktıgımda 250 watt yazıyor .
klasik pazarlama taktiklerinden biri:D ram işlemci iyi ekran kartı psu dandik ama bana genelde 400 450 watt denk geldi o da olabilir o yüzden bi 450 watt gerçek psu al bide ekran kartı psu toplam bütçen kaç para onu söyle

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47