Power Point'te nesneleri hareket ettirme?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozgurky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Power Point'te özel yol çizdiğimiz zaman nesneler hareket ediyor ancak bunlar belli bir sıraya göre hareket ediyorlar. Benim yapmak istediğim karışık nesneler kümesinde tıkladığım nesne hareket etsin. Ekran alıntısına bakınca daha net anlaşılır sanırım o aşağıdaki sıfatlardan doğru olanlar, üzerlerine tıklanınca hareket edip yukarıda sıralanacak. Bunu nasıl yapabilirim?

2ywcpds.jpg

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar bilen varsa yardımcı olsun lütfen. Flood yapmak zorundayım yarına bu ödevi vermem lazım :)

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Powerpoint şart mı ?
Flash ile yapılabilir fakat hiç bilmiyorsan çok zaman alır.Eğer flash ile de olursa istediğin arkadaşlardan yardım iste...Ben flashla uğraşmayalı baya zaman oldu yoksa yapardım kusura bakma..

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Malesef PowerPoint ile yapmak zorundayım, emir büyük yerden :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Trigger olayını denedin mi?
Yapacağın şey her sıfattan iki tane oluşturmak ve bir tanesini gizlemek. tetikleme mekanizması kullanarak
tıkladığın sıfatı saklayıp saklamış olduğun diğer sıfatın yukarıda sıralanmasını sağlayabilirsin.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Aslında mevzu aynı şey çıkış efekti yerine yol ekleyince sorun tamamen çözüldü. Tetikleyicilerde hata yapıyormuşum eklediğim komut düğmesinin sayısını bilmediğim için, o kadar çok ekleyince :) Çok sağolasın "evowinds".

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nesnenin üzerine tıkla - Animasyonlara tıkla - Özel animasyonlar - Efekt Ekle - Hareket yolları - orada yapı işte