cenkkkk
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 373
Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi yazdığında şubeye gidip kargomu alabilir miyim?
Şehrinizdeki PTT ana dağıtım merkezine sevk edilmiştir. Ondan sonra da dağıtım merkezine sevk edilir ve dağıtıma çıkar. Dağıtım merkezine gelmeden şubenizden alamazsınız
Tam listeyi atarsanız eğer tablo başlıklarını göreyim ki ona göre yorum yapayım hocamPTT İş Yerine Geldi yazıyor şimdi. Gidip alabilirmiyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam listeyi atarsanız eğer tablo başlıklarını göreyim ki ona göre yorum yapayım hocam
suanda Gebze dağıtımda kargonuz. Eğer Gebze'de oturuyorsanız yarın kargo elinize gelir. Çünkü kargonuz ev için dağıtıma çıkmış durumda değil. Kargo şirketini arayıp bir sorun bugün şubeden alma şansınız yüksekPC'den ss atayım şöeyle daha açıklayıcı olur.
Bende o sebeple sordum Gebze'de mi oturup oturmadığını öğrenmeye çalıştım. Eğer Gebze'de oturuyor ise ana dağıtım merkezinin altında ki ptt'den teslim alabilir.Şubenize gelmemiş. Ana dağıtım hattında kargonuz. Yani mahallenizdeki PTT şubesine giderseniz kargonuz orada olmayacak. Muhtemelen bugün dağıtıma çıkmaz. Beklemeniz gerek.
Evet o şekilde olabilir.Bende o sebeple sordum Gebze'de mi oturup oturmadığını öğrenmeye çalıştım. Eğer Gebze'de oturuyor ise ana dağıtım merkezinin altında ki ptt'den teslim alabilir.
Şehrinizdeki PTT ana dağıtım merkezine sevk edilmiştir. Ondan sonra da dağıtım merkezine sevk edilir ve dağıtıma çıkar. Dağıtım merkezine gelmeden şubenizden alamazsınız
merhaba benim bi kargom ankara varışlı gümrükten geçti orda sıkıntı yok istanbul arnavutköy de osta teslim bordrosu mübadele servisine geldi diyor sonra torba geliş kaydı yapıldı diyor bir sıkıntı yok değil mi bu bilgiler istanbulda ama kargom ankaraya gelecek
evet cumartesi sabah ankaraya gelmiş sıkıntı yok anladm teşekkür ederim ?7 ay sonra hortlattın konuyu Yok yok sıkıntı yok. Pazartesi torba açıldı yazar. Sonra dağıtıcıya zimmetlenir. Sonrasında da ulaştırmak üzere dağıtıma çıkartılır.