Porto'yu Semih korkusu sardı

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Fenerbahçe'de Şampiyonlar Ligi gruplarındaki ilk maç olan Porto deplasmanına bir hafta kala, Portekizlileri Semih korkusu sardı.

Portekiz'in önde gelen gazetelerinden RECORD, "uyarıyoruz" başlığı ile verdiği haberinde, Fenerbahçe'nin en tehlikeli oyuncusunun Semih Şentürk olduğunu ve özel önlem alınmazsa, Şampiyonlar Ligi'ne hezimetle başlanabileceği uyarısında bulundu. Semih'in geçtiğimiz yıl Turkcell Süper Lig'i gol kralı tamamladıktan sonra, Avrupa Şampiyonası'nda formunun zirvesine çıktığını yazan gazete, "Semih attığı kritik gollerle Fenerbahçe'ye olduğu kadar, Türk Milli Takımına da hayat veriyor" ifadelerini kullandı.

Porto'nun gruptaki en önemli rakibinin Fenerbahçe olduğunu belirten RECORD Gazetesi, ilk maçta kendi sahalarında alacakları bir mağlubiyeti, temsilcilerinin telafi edemeyeceğini iddia etti. Sarı Lacivertli takımda Hacettepe ve Porto maçının hazırlıkları sürerken, sakatlıkları geçen Tümer, Selçuk ve Ali Bilgin'in yeniden takıma katıldı.

Bir haftadır milli takımlardaki oyuncular ve sakatlar nedeniyle çift kale bile yaptırmayan Aragones, bugünden itibaren Josico'yu takıma monte çalışmalarına da başladı. Öte yandan Fenerbahçe'nin İspanya Milli Takımında forma giyen oyuncusu Guiza'nın, takımının Ermenistan ile oynayacağı maçta ilk onbirde forma giyeceği açıklandı.

kaynak:Ligtv.com.tr - VideoHaber - Porto'yu Semih korkusu sardı

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Porto çok zorlu bir rakip, Fenerbahçe'ye başarılar.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
semih ilk 11 başlamazda dk 70 den sonra girdiğinde portolular ne yapcak merak ediyorum :D

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
valla benim tuttuğum takımın futbolcusu diye demiyorum ama atarsa Semih atar bizim golleri... :happy:

semih_goal.jpg

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6

Nazar değmesin ,inşallah yenecez Porto'yu iyi bir oyunla :)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Burnuma pis bir koku geliyor portodan olsa gerek :D