PORTALSEPETİ'anasayfasından kurtulma

ali bilal bayra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1-Internet Explorer

1-İnternet Explorer açın açtıktan sonra menüden(menü çubuğu toolbar ından) “Araçlar” “İnternet Seçenekleri” “Genel” sayfasının altındaki kısmı temizleyin ve sonra tarayıcınızı kapatın.

2-Masaüstü Internet Explorer simgesini seçin sağ tıklayın özelikleri menüden özeliklere tıklayın kısayol sekmesini ya da bölümünü seçin sonra oradaki hedef in yazdığı yeri bulun oradaki yazıyı silin sildiğiniz yere de;
"C:\Program Files\Internet Explorer" yazın
3-Bir sonra uygula deyin ve çıkın Internet Explorer bir klasör ün kısa yoluna döndü klasörü açın altlara doğru (iexplore) diye bir ugulama var açın……… ta ta ta taam:devil2::devil2::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
4-Sorun çözülüdü o uygulamanın adını Internet Explorer olarak değiştirin
NOT: UNUTMAYIN BİR İSİMDEN 2 KERE YAZAMIYORUZ YANİ HANİ 3 İŞLEMDE YAPTIĞIMIZ KLASÖR VARYA ONU SİLİN YOKSA İSMİ Internet Explorer YAPAMASSINIZ

2-Chrome
(1) Chrome tarayıcısını açtıktan sonra sağ üst köşesinden “Ayarlar”ı seçin, Ayarlar sayfası açıldıktan sonra “Başlangıç” “Yeni Sekme sayfasını aç” seçin ve tarayıcınızı kapatın.

(2) Masaüstü Chrome kısayoluna sağ tılayın ve “Özellikleri” seçin, “Kısayollar” sekmesi altındaki “Hedef”kutusunun içeriğini temizleyin. “Başlama Yeri” içeriğini kopyalayın (“C:\Users\username\AppData\Local\ Google\Chrome\Application”) ve sonra “Hedef” kısmına yapıştırarak arkasına “\chrome.exe ” ekleyin, “Uygula” yı tıklayın ve çıkın.

(1) Chrome tarayıcısını açtıktan sonra sağ üst köşesinden “Ayarlar”ı seçin, Ayarlar sayfası açıldıktan sonra “Başlangıç” “Yeni Sekme sayfasını aç” seçin ve tarayıcınızı kapatın.<

(2) Masaüstü Chrome kısayoluna sağ tılayın ve “Özellikleri” seçin, “Kısayollar” sekmesi altındaki “Hedef”kutusunun içeriğini temizleyin. “Başlama Yeri” içeriğini kopyalayın (“C:\Users\username\AppData\Local\ Google\Chrome\Application”) ve sonra “Hedef” kısmına yapıştırarak arkasına “\chrome.exe ” ekleyin, “Uygula” yı tıklayın ve çıkın. BİTTİ

ÖNEMLİ NOTUM: SADECE Internet Explorer BANA CHROME ALINTIDIR VE RİCAM AYNI YAZIYI VERECEKSİNİZ BENDEN ALINTI YAPTIĞINIZI SÖYLEYİNİZ BÖYLE SEYLERİ GİZLEMEYİNİZ. :cool:

53cagri53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
C:\Windows\System32\GroupPolicyUsers
yada
C:\Windows\System32\GroupPolicy

içine girin içinde ne varsa silin düzelicek banada daha once oldu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eminmisin kardeşim bak bunu yaptım sadce machine dosyasını sildim yine olmadı,

S

SDN Okuru

SDN Okuru
olmuyor offf sinir bozucu portakal sepeti .com anasayfama yapıştı çözüm lütfen:cursing:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sn Üyecik yukarıda söylediğiniz yöntemleri denedim ama olmuyor

mrgogo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ADWCleaner ve Malwarebyte ile bilgisayarınızı taratın.
Chrome ve Firefox Kullanıyorsanız Eklentileri Kontrol Edin (Gerekirse Kaldırın)
Tarayıcınızın Kısayol'unun Özelliklerine bakın Hedef adresinin sonunda bişey yazmasın
Çalıştır'dan (Windows Tuşu + R) msconfig yazın, başlangıçta çalışan programları kontrol edin (Windows 8'se hiç bulaşmayın)

Sorununuz Düzelecektir.

bugrabugra001

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kardeşim bosuna ugrasmayın 1 haftada 3 tane pc formatladım kurmadıgım program denemedıgım yol kalmadı kalkmıyor onceden kalkıyordu sımdı nasıl kalkmıyor bılmıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sakın denemeyin bilgisayara mavi yazı çıkar System 32 bilgisayarın KALBİDİR

S

SDN Okuru

SDN Okuru
BEYLER ÇÖZÜM BENDE !!!!!!!
Şimdi bu viriüs ne zman yüklediyseniz o günün 3 - 4 yada 5 gün gerisine sisemi geri yükleyin tamamdir bu kadar kolar.
%100 garanti - window 7 ultimatede denedim ben sizdede olur.:cool:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende uzmanim. net ten yaptım :thumbup1: tavsiye ederim herkese ama sistemi geri yüklemek de olur sanırım :dirol:

senelsa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın Arkadaşlar Sorunu ben çözdüm
YAC diye Programı kurdum ve Tüm Temizliği yaptım. biraz uzun sürüyor ama değdi.
sonunda açtım exploreri baktım eser kalmamış.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selammun Aleyküm Dostlar, Öyle bir illet ki portalsepeti ama nasıl kaldırdığımı sizinle paylaşmak isterim internetten arkadaşların yardımlarını yapmaya çalıştım ama bir türlü yapamadım sonunda ''SİSTEM GERİ YÜKLE'' sekmesine tıkladım 2 gün öncesine gittim ve sorunu çözdüm çok şükür Geçmiş olsun :))