Port sitesi tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deneyci99

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Selamlar, ben kali linux üzerinde pentesting yapıyorum, fakat dış ağ dinleme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Portmap.io kullanmaya çalıştım sıkıntı yaşadım, kendi modemim üzerinden açmakta sıkıntı yaşıyorum ngrok sabit ip vermiyor. Bu sitelerin haricinde sabit ip ve port veren site var mıdır? veya sahibi olduğum domain ve hostingi port yönlendirme olarak kullanabilir miyim?

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Selamlar, ben kali linux üzerinde pentesting yapıyorum, fakat dış ağ dinleme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Portmap.io kullanmaya çalıştım sıkıntı yaşadım, kendi modemim üzerinden açmakta sıkıntı yaşıyorum ngrok sabit ip vermiyor. Bu sitelerin haricinde sabit ip ve port veren site var mıdır? veya sahibi olduğum domain ve hostingi port yönlendirme olarak kullanabilir miyim?
pentester sın ve port açamıyon :)

modem arayüzü :D

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
KARDEŞİM YETER ARTIK Bİ BİTMEDİNİZ BE GİT THTYE ORDA SOR BURASI HEKIR SİTESİ DEĞİL!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kural 6 mıdır nedir onu tank gibi ezdim geçtim umrumda da değil bi bitmediler ya..
sıkıntı yaşanacak bir durum yok ki :D

deneyci99

Asistan
Reaksiyon puanı
2
KARDEŞİM YETER ARTIK Bİ BİTMEDİNİZ BE GİT THTYE ORDA SOR BURASI HEKIR SİTESİ DEĞİL!

Kural 6 mıdır nedir onu tank gibi ezdim geçtim umrumda da değil bi bitmediler ya..
Usta sakin olur musun sadece port açma konusunda yardım istedim sadece hackerlar mı kullanıyor port'u belki web tasarımımı paylaşmak istiyorum. Beğenmediysen konudan çıkabilirsin bu kadar basit.

pentester sın ve port açamıyon :)

modem arayüzü :D
Sabit ip gerekiyor ve bu işlem de paralı.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
  • Beğen
Reactions: 023

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598
Usta sakin olur musun sadece port açma konusunda yardım istedim sadece hackerlar mı kullanıyor port'u belki web tasarımımı paylaşmak istiyorum. Beğenmediysen konudan çıkabilirsin bu kadar basit.
ama sen hack konusunda yardım istedin. ayrıca modem arayüzünden açma ben de pentester'ım port siteleri daha faydalı olmadı linux hosting alırsın ordan açarsın portu ama sakın kendi modeminden açma.

deneyci99

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaş yıllar sonra bi sdn e girelim dedik burada herkes gerilmiş :D

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598
Arkadaş yıllar sonra bi sdn e girelim dedik burada herkes gerilmiş :D
Bıktılar Yav Bıktırdılar Bi Ara Bırakmak İstedim Tabi Bırakılmıyo da Saçma Sapan Bi Döngüye Girdik.. Hani İşin Kötüsü Ne Biliyomusun En İyi Forum Burası Başka Forumlarda İstediğim Ortamı Tasarımı İnsanları Bulamıyorum :D

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598
birisi botnet satıyor
birisi anti akıllı (banlanmayalım) trojanlı link paylaşıyor
daha neler oluyor
Birisi gelmiş kaç yıllık adama nickimi çaldı diyor :D

birisi botnet satıyor
birisi anti akıllı (banlanmayalım) trojanlı link paylaşıyor
daha neler oluyor
o değilde trojanlı link paylaşan biraz av yaptıktan sonra botnet satmak için geri gelmiş olabilir mi? :D

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Birisi gelmiş kaç yıllık adama nickimi çaldı diyor :D

o değilde trojanlı link paylaşan biraz av yaptıktan sonra botnet satmak için geri gelmiş olabilir mi? :D
trojan lı adamı muhteşem yakışıklı zeki @defacerGLD %0 hasar varken fark etti ve yok etti :) botnet o mu bilmiyorum ama doğruysa 1000 adam toplamış modemleri rahat cızbız edecek kadar :D

• Komik
Reactions: 023
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...