PolyPad pro i8 windows 10 kurulumu ve driverları

sdkshn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sistemde önyüklü gelen windows 8.1 i usb ile windows 10 yükseltin. Dokunmatik ekran dışında tüm driverlar çalışacak. Onun driverını PolyPad vermiyor ve 8.1 e döndürün diyor. Ama çindeki üretici firmaya mail ile ulaştım ve gönderdiler burda paylaşyorum.

https://drive.google.com/file/d/0B59GKIIvywZ9Snd6dHRHTThkM1U/view?usp=sharingEkli dosyayı görüntüle 12614
Bilgisayar_5474672.jpg

ahmetsub

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba üretci firmanın mail adresini bana paylaşabilirmisin.biostan boot etme seçeneğini bulamadım onu soracağım eğer biliyorsan burdan yazabilirmisin teşekkürler

ASTON121

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
klavye tak bilgisayarı açrken ile birlikte esc ye bas bios öncesi menü geliyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ayrıca ubuntu veya başka işletim sistemleride kurabiliyorsunuz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

çok güzel cihaz fakat depolama alanı yetersiz. aliexpress den yüksek hızlı 32 gb hafıza kartıyla bomba oluyor

wolf72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşım programı indirdim ama yüklenmiyor.nasıl yükleyebilirim bu konuda yardımcı olursan sevinirim

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Arkadaşım konuyu daha açıklayıcı ve örnekleyici resimlerle destekleyenilir misin?

wolf72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
program nasıl yüklenir hiç bir açıklama yok, hiç bir formda da çözüm bulamadım,polypad de nedense yapılanıyormuş,çözüm yok bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim, win8.1 e dön dedim win 8.1 ide sildi ,ilginç win 10 la mücadele ediyoruz bir drıver bile yok

onur_kon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Driver nasıl yükleniyor bir türlü yapamadım. Yardımcı olabilecek birisi varmı ?

onur_kon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Driver nasıl yükleniyor bir türlü yapamadım. Yardımcı olabilecek birisi varmı ?
Arkadaşlar ben Windows 8.1'i tekrar yükledim fakat tekrar dokunmatik vb problemler ortaya çıktı. üretici firmadan driverleri istedim ve bana windows 8.1 için ROM dosyası gönderdiler. Bios'u tekrar yükleyin dediler. Ben deneyemedim çünkü bios menüsünde yanlışlıkla usb yi kapattım. Artık tablet usb girişinden hiçbirşey görmüyor. Siz Biosu linkteki rom dosyanı kullanarak tekrar yükleyin muhtemelen Dokunmatik ve diğer sorunlar çözülecektir. Ayrıca benim tabletteki usb problemini çözmeyi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

BIOS.rar

mrtmrl61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sistemde önyüklü gelen windows 8.1 i usb ile windows 10 yükseltin. Dokunmatik ekran dışında tüm driverlar çalışacak. Onun driverını PolyPad vermiyor ve 8.1 e döndürün diyor. Ama çindeki üretici firmaya mail ile ulaştım ve gönderdiler burda paylaşyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 12614
Bilgisayar_5474672.jpg
hocam link ölmüş mü yoksa dosyayı sildiniz mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar ben Windows 8.1'i tekrar yükledim fakat tekrar dokunmatik vb problemler ortaya çıktı. üretici firmadan driverleri istedim ve bana windows 8.1 için ROM dosyası gönderdiler. Bios'u tekrar yükleyin dediler. Ben deneyemedim çünkü bios menüsünde yanlışlıkla usb yi kapattım. Artık tablet usb girişinden hiçbirşey görmüyor. Siz Biosu linkteki rom dosyanı kullanarak tekrar yükleyin muhtemelen Dokunmatik ve diğer sorunlar çözülecektir. Ayrıca benim tabletteki usb problemini çözmeyi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

BIOS.rar
hocam dosyayı sildiniz mi ?