PolyPad 7208HD Tablet Video İnceleme

AhmetYasir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dark evoPad r9720 incelemesini bekliyorum? Bu ürünlerden çok daha iyi fiyatıda 500 civarı.

AhmetYasir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
http://www.youtube.com/watch?v=THGdoFduONQ

hepsi de 600 para cekiyorlar bana parası fazla geldi :S

O incelemeleri izledim hatta internetteki bu tablet hakkındaki bütün incelemeleri izledim diyebilirim, yalnız sdn tablete hatalarıyla falan herşeyiyle tablete baktığı için sdn den bir inceleme istedim. Siz yazdığınız videoyu izlediniz muhtemelen, neden fiyatı fazla geldi anlamadım. 600 lira hepsiburada da teknobiyotikte 540. webdenalda falan dahada düşüyor.

Reus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O incelemeleri izledim hatta internetteki bu tablet hakkındaki bütün incelemeleri izledim diyebilirim, yalnız sdn tablete hatalarıyla falan herşeyiyle tablete baktığı için sdn den bir inceleme istedim. Siz yazdığınız videoyu izlediniz muhtemelen, neden fiyatı fazla geldi anlamadım. 600 lira hepsiburada da teknobiyotikte 540. webdenalda falan dahada düşüyor.
hepsiburada da 150 tl lik tablet akseuar hediyesi var. ondan biraz daha mantıklı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
polypad 7208 Hd kullanıyorum çok memnunum fiyatına göre çok iyi ve güzel bir tablet gerçekten çok memnunum herşeyi çok güzel ama tek bi sıkıntı var şarj sorunu ama idare ediyo alışırsınız almak isteyenlere tavsiye ederim