0kkey
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Apu ileride belki eklerim ekran kartiEkran kartı yok yani kötü
Ekran kartı yok yani o pc ile anca 2010 ve öncesi oyunları açabilirsinApu ileride belki eklerim ekran karti
saçmalamayı bırakır mısınız bu bilgileri nerden buluyorsunuzEkran kartı yok yani o pc ile anca 2010 ve öncesi oyunları açabilirsin
ekran kartı yoksa da sizin söylediğiniz düzeyde bir pc değil bu pcEkran kartı yok yani o pc ile anca 2010 ve öncesi oyunları açabilirsin
knk allah için bu soruları burda sorma donanımdan anladıkları yok bunlarınBi kaç özelleştirme yaptım alınır mı ?
Demek Vega11 2010 öncesi oyunları açar ?Ekran kartı yok yani o pc ile anca 2010 ve öncesi oyunları açabilirsin
Burdaki oyunlar 1880 nin baksana .dEkran kartı yok yani o pc ile anca 2010 ve öncesi oyunları açabilirsin
Some Donanım bilmeyip tavsiye yapan çocuk problemsEkran kartı yok yani o pc ile anca 2010 ve öncesi oyunları açabilirsin
O zaman neden burdasınknk allah için bu soruları burda sorma donanımdan anladıkları yok bunların
telefonla ilgili soru sordum buna denk geldim açtım ve hiç bir şey bilmeyen ve tavsiye veren bir arkdaşla karşılaştımO zaman neden burdasın