Politika Ve Bilinçlenme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erini
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Önce bana ait olmayan bir video verdim altta bunu izlemenizi tavsiye ederim.
Forumlara veya bu tip yerlere genelde oyunlar için girerim.Politika veya Dini konularlar ilgili yazı yazmam veya fazla takip etmem.Hemen hemen tüm dünyayı gezdim.Amerikada okudum.Dünya ülkelerinde türk ve müslüman karşıtı birçok olayı yaşadım.Hatta türkiyede veye medyaya yansıtılmayan birçok gizli bilgiye şahsen gördüğüm için ulaştım.Bunun içinde pek herşeyin göründüğü gibi olmadığını bilen ve medyanın,sosyal medyanın yada haberlerin bile propoganda amaçlı olduğunudüşünen biriyim.Örneğin yunanistandaki PKK eğtim üssünü kendim gördüm yatla yakınından geçerken.Yada mısırda türklerden tehtitle haraç alındığını ya verirsiniz yada hapse girersiniz şklinde yaşadım.Rusyada türk şirketlerine oynanan çirkin oyunları yaşadım.Bankalarını kullandığımda banka hesaplarımın bilgileri çalındı.Hemde bankaları tarafından.Cezayirde ölüm tuzaklarından kurtuldum gibi.Yada mısırda pramitlere gittiğimde giza pramidinin içinde benim gibi bir türk kızının ismini karalamasından utandım.Belçikada marketten ingilizce konuşarak alışveriş yapmak isteyince kaçak göçmen diye tutuklanmam gibi.Yada ispanyada kaybolunca polisten yardım istememe rağmen birtane ingilizce konuşan polis bulamamam ve resim çizerek derdimi anlatmaya çalışmam gibi.Yani gördüm geçirdim.Yaşadım.

Dünya genelinde türkler hakkında oldukça kötü düşünülüyor.Bu dini,politik veya para nedenleriyle oluyor.Aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim.Bu sizlere faydalı olacaktır..Ha bu arada amerikan vatandaşlığı teklifi bana yapıldı okulu bitirdiğimde.İş,vatandaşlık,ev verilecekti.Bende çalışmayı düşünmediğimi evleneceğimi ülkemde kadınların çalışmadığını söyleyeek bahane yapıp geri dündüm.Aksi taktirde başıma bir kaza gelebilirdi.Tabiki çalışıyorum hatta kendi şirketim var.İzleyin derim ve size garanti ederim bu sadece iyi yönleri.