Polis ‘Dur’a uymayanı öldürdü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
[h=2]Amerika değil, Ankara! Arabasına aldığı iki kızla...[/h]
772737_detay.jpg

favorilere_ekle_btn.png

Ankara’da 24 yaşındaki Cem Aygün otomobilinin içinde sevgilisiyle kavga etti. Genç kız bağırarak polisten yardım istedi. Polisin müdahalesi üzerine yaya olarak kaçmaya başlayan genç “Dur” ihtarına uymayınca vurularak öldürüldü. İki polis memuru gözaltına alındı.Ankara’daki olay, önceki gün Keçiören Sanatoryum Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cem Aygün (24), Dilara A. ve Kübra D. ile buluşmaya gitti. Aygün otomobiline aldığı iki kız arkadaşıylaSanatoryum Caddesi’nde bir süre dolaştı. Daha sonra aracı park eden Cem Aygün ile Kübra D. arasında kıskançlık tartışması çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce Kübra D. bağırarak bölgede bulunan iki polis memurundan yardım istedi. Polislerin müdahalesiyle karşılaşan Aygün aracından çıkarak kaçmaya başladı. “Dur” ihtarına uymadığı öne sürülen Aygün’e iki polis, ateş etti. Polislerin tabancasından çıkan 2 kurşunla, Aygün ensesinden ve sırtından vuruldu. Olduğu yere yığılan Aygün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak iki polis memuru gözaltına alındı. Polis memurlarının emniyetteki ifadelerinde havaya ateş ettiklerini ancak dengelerini kaybetmeleri üzerine kurşunların Aygün’e isabet ettiğini söyledikleri öğrenildi.

Adli bir suçtan dolayı 13 ay hapis cezası olan Aygün’ün, 3. yargı paketi kapsamında denetimli serbestlikle bırakıldığı ve Keçiören Güçsüzler Yurdu’nda görev verildiği öğrenildi. Her akşamkarakola gidip imza veren Aygün’ün uyuşturucu, adam yaralama ve hırsızlık gibi suçlardan 69 ayrı suç dosyasının bulunduğu öne sürüldü. Öte yandan, Cem Aygün’ün babası İsmet Aygün, oğlunun kız arkadaşıyla tartışırken olay yerine gelen polisin tacizine uğradığını iddia etti. Baba Aygün, çıkan arbede sırasında polisin oğlunu ensesinden ve sırtından vurduğunu belirtti ve polislerden davacı olduğunu söyledi.

haberturk

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
69 suçtan dosyası olduğu 13 ay hapis cezası aldığı ne alaka şimdi ben onu anlamadım ki! Polisin o an bunlardan haberi olduğunu sanmıyorum. Hem haberi olsa ne yazar. Sabıkalı diye bir adamın öldürülmesi hak mıdır? Üzüldüm.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Muhabbetim olmasada kendisiyle aynı kişilere selam verirdik,arkadaşım bahsedince üzüldüm ALLAH rahmet eylesin.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
babaya sormazlar mı 69 suçu yaparken nerdeydin diye?

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Polis dur deyince durulur işi yokuşa sürüp zorla kendilerini öldürtüyorlar... Polis önce ihtar çeker "Dur" sonra sıkar... Dur deyince durmayan adamın GBT sine bakmaya ne lüzum var, şeceresini mi çıkaracaklardı...

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Polis her türlü haklıda şu beni düşündürüyor; 3 kurşun vücuduna isabet etmiş 1i enseden olmak üzere. Şimdi bu polis iyi silah kullanıyorsa ve 3 kurşunu isabet ettirebiliyorsa neden ayaklara ateş etmemiş ? Eğer iyi silah kullanamıyor olabilir o zaman 1 sarjor boşaltana kadarmı ateş etmiş evet ise yine yanlış hangi devirde yaşıyoruz silahlı çatışma değil ki kaçan adama 1 sarjor boşaltılsın neyse iyi incelenmesi gerekir , Ölene de Allah rahmet eylesin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
polis dengesi kaybetmicek arkadaş elinde silah olan daha dikkatli olsun ordamı sabıkasına baktılar adamın hayır iki tarafta suçlu

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Üniformayı giyen aslan kesiliyor :)

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Adam Terorist değil, hortumcu değil polise silah çekmemiş, silahlıda değil, ateş etmek için sebeb ne?

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Polislik çok kutsal ve zor bir meslek aslında çok ince eleyip seçmek lazım.
Akllı ve vicdanlı kişilerin polis olması lazım. Bizde ne yazık ki yeterlilikleri yerine getiren KPSS yi geçen polis olabiliyor.

Bu polis haberleri bu aralar çok fazla çıkıyor, haber kanallarının çok bariz şekilde garezleri var.
Hergün haberlerde polis masum vatandaşı tartakladı, acılı vatandaş polisi dövdü.

Polisi memlekete şaklabana çevirdiler.

Çocuk yerdeki kaldırım taşını söküyor polise fırlatıyor. Polis bu adamı tartaklayınca
Üniversite öğrenci masum genç polis tarafından tartaklandı oluyor.
Polisin bu durumda kabahati o terbiyesizi anlının ortasından vurmaması...

Halkın polisi dövdüğü bir memlekette, polis şöyle yaptı böyle yaptı diye çok haber çıkar.

Polisleri piskolojik olarak çok zorluyorlar.

ABD deki gibi "warning - warning and shoot" uygulanmalı ki polisden korkulsun saygı gösterilsin.

De işte her polis evladı da insan değil ki arkadaş...
Çok derin bir konu...

Birçok polis arkadaşım tanıdığım var hepsi çok iyi inssanlar ama öyle şeyler anlatıyorlarki yani nasıl nasıl polisler var o üniformayı giyen.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Hiç bir mesleke kutsal değildir bu ikincişi kimse kimseyi zorla polis yapmıyor polis olan şahıslar bir doktor mühendis mimar gibi polisligi meslek olarak seçiyor lar mesleğin zorluklarını bilerek ve isteyerek tercih ediyorlar o yüzden şu bu kutsal falan dir demeyin .

Reaksiyon puanı
0
Hiç bir mesleke kutsal değildir bu ikincişi kimse kimseyi zorla polis yapmıyor polis olan şahıslar bir doktor mühendis mimar gibi polisligi meslek olarak seçiyor lar mesleğin zorluklarını bilerek ve isteyerek tercih ediyorlar o yüzden şu bu kutsal falan dir demeyin .
Eğer gayen "Halka hizmet HAKK'a hizmettir" düşüncesiyle örtüşüyorsa sadece polislik değil legal olan her meslek kutsaldır güzel kardeşim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Polisten kacmak ne kadar mantikliki? Polis havaya falan ates ettik diyor ama pek gercekci degil direkt uzerine sikmislar oda isabet etmis adam olmus.! Havaya ates edeceksin ensesinden vurulacak?

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Ama burada yapılan halka hizmet değil halkı katletmek aradaki farkı göremiyorsunuz tekrar söylüyorum kimse kimseye zorla bir işi yaptırmıyor herkes kendi tercihi ile meslek seçiyor ve o doğrultuda yaşam sürüyor.

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ben anlamıyorum bu işi adamlar polise molotof kokyeyli atıyorlar ates ediyorlar onları vuran yok adamın daha ne yaptıgını anlamadan vurmuslar Allah rahmet eylesin ne diyelim

tolga61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haber eksik aktarılmış. Ben bu haberi biliyorum. Gbtsine baktıktan sonra polisi itip kaçmaya başlamış ve "Dur" ihtarına uymamış. Canın değerliyse adam gibi yaşayacaksın arkadaş. Polis dur diyosa duracaksın. Polise herşeyi yaparlar ama polis yapınca olay olur. Bu işleri geçecekler.Zaten her gün rutin karakola giden ve 69 suçtan aranan adam neden kaçıyorsa... :S böyle adamlara diyecek laf bulamıyorum. Bence polise de sebep oluyolar :S

Ayrıca şu yoruma kesinlikle katılıyorum

babaya sormazlar mı 69 suçu yaparken nerdeydin diye?

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
" Polis memurlarının emniyetteki ifadelerinde havaya ateş ettiklerini ancak dengelerini kaybetmeleri üzerine kurşunların Aygün’e isabet ettiğini söyledikleri öğrenildi. "

Bu nedir? Dengesini kaybeden polis enseden ve sırtından bir insanı vuruyor. Dengesini kaybetmese demek ki havadan sekip adamın şakağından vuracaktı. İyiki dengesini kaybetmiş.