Polis arabası dediğin böyle olur.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Dünyanın en şanslı polisleri olarak gösterilen New York polislerine verilen bu müthiş arabalan basına tanıtıldı.

Carbon Motors E7 olarak adlandırılan bu yeni nesil polis arabalarında her türlü lüks bulunuyor.Deyim yerindeyse "Yok, yok" olan bu süper arabalar, her yönü ile polisler için tasarlandı.

Arabaların üstüne konulan mavi/kırmızı polis sirenleri arabanın ön ve arkasına konulmuş.Ayrıca istenilen şiddette ses ayarını içeriden yapmak mümkün.Saatte 300 km hız yapabilen bu yol canavarları, trafik magandalarını yakalayabilmek için özel motorlara sahip.

Arabanın iç kısmı ise birbaşka alem.

Deri koltuklar ve direksiyondan kontrol sistemini pas geçersek, araba yürüyen bir bilgisayar gibi.Yakalanan bir zanlının parmak izini alan arabanın bilgisayarı, o adamın zürriyetinin bilgilerini bir kaç saniye de önünüze koyuyor.Araba müthiş bir telsiz donanımına sahip.konuşmak için telsizi ele almaya gerek yok.Ayrıca özel kodu bulunan her polis arabası uydu aracılığıyla adım adım takip ediliyor.Tehlike durumunda bastığınız küçük bir düğme ile merkezden sizin yerinizi birkaç saniyede buluyorlar.

Suçluların arabaya rahat bindirilebilmesi için arka kapı ters yöne açılıyor ve iç kısmında arka ile arayı kapatan kurşun geçirmez cam bulunuyor.

Bizim polislerimizin bindiği Renault torosları ve şahinlerle ile karşılaştırınca ortaya ülkelerin aradaki farkı çıkıyor.

İŞTE O MÜTHİŞ ARABA..

POLİS ARABASI DEDİĞİN BÖYLE OLUR!..

Kaynak:POLİS ARABASI DEDİĞİN BÖYLE OLUR!..

jack_extreme

Asistan
Reaksiyon puanı
5
valla hocam bu araba bizim polislerin eline geçse merter yolunu ralli alanına çevirirler bizimkiler işi biliyo 130 üzerine çıkan arabayı o yüzden vermiyolar zaten benzinde kısıtlı :D :D

bayrak01

Doçent
Reaksiyon puanı
2
turkıyede olsa dırek çalarlar araçları içindekılerle bırlıkte

K4D!R

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla hocam bu araba bizim polislerin eline geçse merter yolunu ralli alanına çevirirler bizimkiler işi biliyo 130 üzerine çıkan arabayı o yüzden vermiyolar zaten benzinde kısıtlı :D :D

Polis dedigin hızlı olcak bi hırsızı nasıl yakalayacak yavas olursa yada bi ihbara nasıl gıtcek 130 üzerine çıkamayan araba polis teşkilatinda kalmamıştir

polis20arabauq5.jpg

can_dostum1979

Asistan
Reaksiyon puanı
2
valla bence gereksiz bizim polislere.
ne bileyim belkide polislere sempatizimim olmadığından böyle düşünüyorum
zaten pahalı bir ülkede yaşıyoruz benzini, mazotu, ötv si, vergisiydi bunlarda alınırsa ek bir vergi çıkarırlar herhalde bize.:excl:

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Polis dedigin hızlı olcak bi hırsızı nasıl yakalayacak yavas olursa yada bi ihbara nasıl gıtcek 130 üzerine çıkamayan araba polis teşkilatinda kalmamıştir

polis20arabauq5.jpg

Ankamall' da gözüküyo ...:D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Arabanın özelliklerinde ama neler var zaten arabanın görünüşü bana göre kafadan polis arabası dediğin böyle olur dedirtiyor bana.Bizim polislere gelirse daha iyi olur tabi şu 5 yıl içinde gelmesi zor sanki resmen birçok ürün yeni icat edilen ürünler Amerika'dan sanki bisiklet süren bir çocuk bize bisikletle geliyormuş kadar yavaş geliyor.Sonradan alıyoruz biz bunları onlar usta olmuşken biz yeni başlayıp drift yapmaya çalışıyoz.