Polat'tan müthiş 'vatan' tarifi

Reaksiyon puanı
31
[MENTION=142972]tambjk[/MENTION] senden rica ediyorum hocam bu tartışmaya artık bir son vermeniz fikirleri değiştiremezsin bunu sende biliyorsun

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
@tambjk senden rica ediyorum hocam bu tartışmaya artık bir son vermeniz fikirleri değiştiremezsin bunu sende biliyorsun

Değiştiremeyeceğimi bende biliyorum ama bu tartışmaları okuyan genç arkadaşlarımıza alternatif fikir ve yaklaşımlar anlamında bir katkımız olur diye umuyorum.

Birde şu var, sessiz kalıp kendi hallerine bıraktıkça ortada epey bir bilgi kirliliği oluşuyor. Dağdan yankılanan sesler misali benzer sesler duya duya herkesi kendileri gibi sanıp millet adına genellemeler yapmaya kalkışılıyor.

Karşı taraftan yanıt gelmeyince de ne kadar büyük haklı laflar etmişim deyip şiddetini daha da arttırıyorlar. Daha önce de dediğim gibi meydan boş kalmasın.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
@tambjk Bakıyorumda iyice coşmuşsun.. Senin fikirlerini alan gençliğe sadece acırım ben kusura bakmada..

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Değiştiremeyeceğimi bende biliyorum ama bu tartışmaları okuyan genç arkadaşlarımıza alternatif fikir ve yaklaşımlar anlamında bir katkımız olur diye umuyorum.

Birde şu var, sessiz kalıp kendi hallerine bıraktıkça ortada epey bir bilgi kirliliği oluşuyor. Dağdan yankılanan sesler misali benzer sesler duya duya herkesi kendileri gibi sanıp millet adına genellemeler yapmaya kalkışılıyor.

Karşı taraftan yanıt gelmeyince de ne kadar büyük haklı laflar etmişim deyip şiddetini daha da arttırıyorlar. Daha önce de dediğim gibi meydan boş kalmasın.

İşte asıl zihniyetini kendin ortaya koyuyorsun. Tek sen doğru söylüyorsun heralde, çünkü bizim konuştuklarımız bilgi kirliliğidir !

Meydan boş değil merak etme. En az Türkiye'nin yarısı orada. Genelleme dediğin böyle olur. Beğensen de beğenmesen de meydandaki bu kalabalık gittikçe artacak. Sana inat, size inat. Çünkü bu, artık milletin doğal tepkisi oldu. Sen bunu göremesen de "millet" görüyor.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Asıl önemli olan nitelikdir, sayı değil.