Polat: "Kötü Oynadık, Kaybettik"

aliihsangs12

Profesör
Katılım
29 Nisan 2008
Mesajlar
1,348
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Bursaspor'un, bugünlere şansıyla gelmediğinin görüldüğünü söyledi. Adnan Polat ise kötü oynadıklarını belirtti.
2008_08_28_adnan_polat_2.jpg


Maçın ardından stattan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'la birlikte çıkan İbrahim Yazıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray'ı yenerek yollarına devam ettiklerini belirtti.

Bursaspor-Galatasaray maçının, derbi maç niteliği bulunduğunu belirten Yazıcı, ''Bursaspor'un bugünlere şansıyla gelmediğini gördük. Teknik ekibi ve oyuncuları kutluyorum'' dedi.

Yazıcı, Yusuf Şimşek'in performansıyla ilgili bir soru üzerine, sadece Yusuf'un değil, tüm takımın iyi bir performans sergilediğini ifade etti.

İbrahim Yazıcı, teknik direktör Samet Aybaba ile ilgili yöneltilen soruya ise ''Samet Aybaba'nın her zaman arkasındayız. Çıkışımız devam edecek'' diye konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ise açıklamasında, ''Kötü oynadık, kaybettik'' ifadesini kullandı.

Kaynak
 

0ReiS0

Dekan
Katılım
8 Temmuz 2008
Mesajlar
5,667
Reaksiyon puanı
92
Puanları
228
evet kötü oynadık kaybetik .
 

anamur

Asistan
Katılım
27 Haziran 2008
Mesajlar
357
Reaksiyon puanı
3
Puanları
18
hala takım halinde savunma yapamıyoruz, yusuf hayatı boyunca bole bosluklar yakalamamıstır,kimse yusufa pres uygulamıyo,olacagı buydu
 
Üst