Polat hastalıkları azaltıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
10866.jpg

Kurtlar Vadisi ya da Aşk-ı Memnu.. Türk halkını "gerçekten" ekrana kilitleyen diziler.. İkisi yayındayken karı-koca birbirine girmiyor, gençler evlerinde onları izliyor, bu durumda da hastanelerin acilleri dolup taşmıyor.. "Bu da nereden çıktı" mı diyorsunuz? Biz söylemiyoruz. İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden bir grup doktor söylüyor. Hastanede görevli bir grup doktorun 1-31 Ekim tarihlerinde yaptığı araştırmaya göre, reytingi yüksek dizilerin acile başvurma oranlarını azalttığı ortaya çıktı..

Araştırma sonuçlarına göre, normalde akşam saatlerinde acile başvuran hasta oranı yüzde 49 iken bu sayı Aşk-ı Memnu ve Kurtlar Vadisi'nin yayınladığı perşembe geceleri yüzde 17'ye kadar düşüyor. Doktorlar işsiz kalıyor...

KAYNAK

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Hiç birini izlemiyorum; heleki insanları yanlış yönlendiren salak saçma dizilere extra gıcık oluyorum
Ör: Yasak aşk

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Doktorlar yanlış şeyi ölçmüş, esas futbolu ölçeceklerdi. FB-GS derbisi, Avrupa maçları vs..

O zaman değil %17, % 1 bile zor görülür. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Doktorlar yanlış şeyi ölçmüş, esas futbolu ölçeceklerdi. FB-GS derbisi, Avrupa maçları vs..

O zaman değil %17, % 1 bile zor görülür. :D
Maçlar şifreli, çoğu kişi izleyemiyor. :D

O yüzden bu ölçüm doğrudur. :D

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Doğrudur valla.Bizim evdede çıt çıkmaz kurtlar vadisi varken.

kuunteer

Asistan
Reaksiyon puanı
9
bir polis abiden duymuştum, kurtlar vadisi oynandığı vakitler polislerin en rahat olduğu zamanlardan biriymiş..dediğine göre hırsızlar kapkaçcılar suçu meslek haline getirenler o gece ekran başına kilitleniyormuş..

pana film yapimcılarına duyrulur, dizinin içinde ahlaki açıdan bu suçluları suçlardan uzak bıraktıracak nasihatler verin de belki birkaçını suçtan uzak tutarsınız.