Pokemon Go Pokemon Yakalayamama

baytar429

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bi süredir pokemon Go oynuyorum henüz level 5 oldum yalniz artık pokemon seviyesi fark etmeksizin hiçbir pokemonu yakalayamiyorum misal 10 cp gücünde bir pokemonu bile yakalayamiyorum 100 adet poke topum boşa gitti ve sadece 30 tane kaldı sorun nedir aceba?
Pokemon çıkınca o yakalma çizgileri dar ikende denedim geniş ikende denedim aynı şey olsu pokemon poketopuna girip sonra kaçıyor bilen bi el atsin

taskinn99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Valla dostum 3-4 hafta önce bende bi denemiştim pokemon go nasıl bir oyun diye. Evdeyim tabi. Baktım evden yakalayabildiğim bir pokemon var. Dedim güzel birşeydir falan filan. Daha ilk baştaki 3 tane pokemondan birini yakalayamadım en az 200 kere salladım poketopu. Tabi 100'ü geçince artık topu söverek atıyorum. Lanet olsun böyle oyuna dedim sildim. Buda böyle bi anıydı.

Xyler

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar bi süredir pokemon Go oynuyorum henüz level 5 oldum yalniz artık pokemon seviyesi fark etmeksizin hiçbir pokemonu yakalayamiyorum misal 10 cp gücünde bir pokemonu bile yakalayamiyorum 100 adet poke topum boşa gitti ve sadece 30 tane kaldı sorun nedir aceba?
Pokemon çıkınca o yakalma çizgileri dar ikende denedim geniş ikende denedim aynı şey olsu pokemon poketopuna girip sonra kaçıyor bilen bi el atsin
Ban yemişsin. Yakında duzelir

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
Soft ban yemiş olabilirsin. Ayrıca hile ve bot kullandıysan ondanda olmuş olabilir belli bir süre geçtikten sonra düzeliyor