Arkadaşlar dün bana yardım ettiğiniz için teşekkürler Mİ 10T Aldım, şimdi kardeşime bakıyoruz yurtdışı yine. O da oyun oynuyor çoğunlukla pubg'yi kasmadan oynatsın, uzun yıllar götürsün şarjı çabuk bitmesin istiyoruz. Hangisi alınmalı.
İkisi arasında Poco X3.Bütçeni belirtirsen daha iyi cihaz önerisi yapabilirim.Arkadaşlar dün bana yardım ettiğiniz için teşekkürler Mİ 10T Aldım, şimdi kardeşime bakıyoruz yurtdışı yine. O da oyun oynuyor çoğunlukla pubg'yi kasmadan oynatsın, uzun yıllar götürsün şarjı çabuk bitmesin istiyoruz. Hangisi alınmalı.
X3Arkadaşlar dün bana yardım ettiğiniz için teşekkürler Mİ 10T Aldım, şimdi kardeşime bakıyoruz yurtdışı yine. O da oyun oynuyor çoğunlukla pubg'yi kasmadan oynatsın, uzun yıllar götürsün şarjı çabuk bitmesin istiyoruz. Hangisi alınmalı.
İkisi arasında Poco X3.Bütçeni belirtirsen daha iyi cihaz önerisi yapabilirim.
İkisi arasından Poco X3 öneririm. Tam bütçe ne kadar?
Hocam yurtdışı alalım diyoruz bütçe 2700 TL civarlarına kadar olur.Poco X3 daha iyi bir cihaz bence ama tam olarak bütçe ne kadar ?
Realme 7 ? Olabilir 2.7k bütçeyeHocam yurtdışı alalım diyoruz bütçe 2700 TL civarlarına kadar olur.
Realme 7 vs Poco X3 ?Aralarından Poco X3 derim.
İkisi de alınabilir.Realme 7 vs Poco X3 ?
2700 e realme 7 al geç
İkisi de alınabilir.
Realme 7'nin oyun performansı Poco'ya göre daha mı iyi olur. Dediğim gibi çok oyun oynuyor.Realme 7 vs Poco X3 ?
Poco X3 elbet.Arkadaşlar dün bana yardım ettiğiniz için teşekkürler Mİ 10T Aldım, şimdi kardeşime bakıyoruz yurtdışı yine. O da oyun oynuyor çoğunlukla pubg'yi kasmadan oynatsın, uzun yıllar götürsün şarjı çabuk bitmesin istiyoruz. Hangisi alınmalı.
Yakınlar. Ama Realme 7 bir tık daha iyi. Ama etkisi olmaz.Realme 7'nin oyun performansı Poco'ya göre daha mı iyi olur. Dediğim gibi çok oyun oynuyor.
P40 lite nasıl? Oyun performansı olarak. Huawei'in EMUİ arayüzünü beğeniyorum oldukça stabil. Pubg'de üzer mi?Poco X3 elbet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yakınlar. Ama Realme 7 bir tık daha iyi. Ama etkisi olmaz.
Realme 7 almanı tavsiye ederim.Hocam yurtdışı alalım diyoruz bütçe 2700 TL civarlarına kadar olur.